Ματίας Αλμέιδα: Μάγοι δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο

almeida

Ο Ματίας Αλμέιδα παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την επικράτηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό και εξήγησε το τι χρειάζεται στο ποδόσφαιρο.
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μίλησε στη COSMOTE TV μετά το 0-2 της ομάδας του με τον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα είπε για:

Τη νίκη: «Θεωρώ πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε στις νίκες μετά από μια ήττα.

Πολλές φορές μπορεί να μένουμε σε ένα αποτέλεσμα αλλά βλέπω ότι η ομάδα βελτιώνεται. Κάθε φορά οι ιδέες μας στον αγωνιστικό χώρο είναι πιο ξεκάθαρες. Όλοι είναι σημαντικοί. Αξίζαμε να νικήσουμε: ήμασταν πρωταγωνιστές, ο αντίπαλος κλείστηκε και περίμενε αλλά μπορούσαμε να σπάσουμε την άμυνα. Ξέρουμε σε κάθε περίπτωση να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις του Παναιτωλικού».

Το επόμενο ματς: «Κάθε φορά που η ομάδα παίρνει τη νίκη εγώ το δέχομαι γιατί κρινόμαστε κάθε φορά από το αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο να νικάς στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει μια διαδικασία, μια δουλειά και το να πιστέψουν οι παίκτες στον προπονητή και απαιτείται χρόνος. Στα πέντε παιχνίδια έχουμε κερδίσει τα τρία, αλλά ακόμα δεν έχω αισθανθεί κάποιον αντίπαλο να είναι ανώτερος από εμάς. Πρέπει πάντα να διορθώνουμε λάθη ακόμα και μετά από νίκες.

Θέλω να επαναλάβω κάτι: οι μάγοι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν. Όλα έχουν να κάνουν με τη δουλειά, με το πάθος, με τη συγκέντρωση. Να ξέρει ο κόσμος ότι κάθε παίκτης που παίζει θα δίνει τη ψυχή του, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ προπονητής. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, όλοι είμαστε χαρούμενοι».

gazzetta.gr

zenith