Μακρυπούλια: Στα 45 μου βλέπω ότι δεν είμαστε όλοι για όλα – Δεν είναι στόχος μου να γίνω μητέρα

zz 252863 412510 type13262

Η Ζέτα Μακρυπούλια στη συνέντευξή της στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου αποκάλυψε πως “δεν χτυπάει το καμπανάκι της μητρότητας”.

Ηαγαπημένη ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει για το που θα ήθελε να βρίσκεται και τι θα ήθελε να κάνει σε 10 χρόνια από τώρα.

«Δεν είμαι έτοιμη να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, ειδικά τώρα. Γιατί και πολλά πράγματα που νόμιζα ότι θα γίνουν αλλιώς, έγιναν αλλιώς. Και αυτό όχι λόγω κάποιας ατυχίας, αλλά γιατί κάπως αλλιώς τα είχα τα πράγματα στο μυαλό μου», ανέφερε η αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Και συνέχισε λέγοντας: «Μέχρι τα 25 μου θεωρούσα ότι στα επόμενα δέκα χρόνια θα κάνω οικογένεια και παιδιά. Θεωρούσα ότι είμαι γεννημένη γι’ αυτό. Γιατί είμαι γεννημένη να φροντίζω. Κάτι, που χρειάζεται ένα παιδί, αλλά, δεν χρειάζεται μόνο αυτό. Στα 35 μου άρχισα να λέω “τι γίνεται; Γιατί δεν χτυπάει αυτό το καμπανάκι σε εμένα και μήπως θα πρέπει να το κάνω για να χτυπήσει;” Άρχισε μία πάλη εσωτερική, οπότε κατάλαβα ότι… κάτι μέσα μου κλωτσάει προς αυτή την κατεύθυνση. Στα 45 μου που είμαι αυτή τη στιγμή, ξέρω ότι δεν θα γίνουν αυτά τα πράγματα και είμαι πολύ “ΟΚ” με αυτό. Γιατί δεν πιστεύω ότι είναι και όλοι για όλα.

Δεν νομίζω ότι θα γίνει πια, ας μην γελιόμαστε μήπως και σταματήσουν να λένε συνέχεια ότι είμαι κάθε τρεις και λίγο έγκυος. Γιατί, πρώτον δεν χτυπάει αυτό το καμπανάκι, δεύτερον επειδή είμαι ένας άνθρωπος (…). Δεν λέω ότι δεν μπορεί να συμβεί. Λέω απλά ότι δεν είναι στόχος μου. Έχω περάσει από πολλά στάδια ειδικά με το θέμα της μητρότητας, γιατί ο γάμος είναι ένα θέμα που δεν με ενδιαφέρει και τόσο, απλώς θέλω να διαβεβαιώσω ότι τις σχέσεις μου τις σοβαρές, οι οποίες είναι ελάχιστες τις έχω ζήσει σαν παντρεμένη.

Το παιδί, επίσης μπήκα στη διαδικασία μήπως πρέπει να κάνω και κατάλαβα ότι κάθε φορά που το σκεφτόμουν, μετά τα 35, ήταν λάθος οι λόγοι. Ήταν εγωιστικοί οι λόγοι. Εντελώς εγωιστικοί. Κι εκεί σκέφτηκα ότι δεν θα μου κάνει εμένα στην προσωπική μου εξέλιξη. Θα πιεστώ. Θα αγχωθώ», είπε.

Και κατέληξε: «Δόξα τω Θεώ τα αδέρφια μού, μου έχουν χαρίσει πέντε υπέροχα ανίψια, που είμαι, όχι ερωτευμένη μαζί τους, λιώνω, οπότε παίρνω αυτό που είναι να πάρω από τα παιδιά».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

real.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith