Γιώργος Κατσαρός: «Η Μαρινέλλα δεν είχε τίποτα, ούτε λεφτά να πάει στο σπίτι της»

katsaros80

“Γυρίζω και βλέπω την Μαρινέλλα να με αγκαλιάζει και να κλαίει” αποκάλυψε ο Γιώργος Κατσαρός.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Κατσαρός, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Στούντιο 4 με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων μαζί με τον Κώστα Χατζή σε μουσική σκηνή της Αθήνας. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στη γνωριμία και τη συνεργασία με την Μαρινέλλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαρός εξομολογήθηκε πως «την πίστεψα από την αρχή την Μαρινέλλα. Τελείωσε η σεζόν στο θέατρο και έχω κανονίσει μέσω ενός πολύ σοβαρού γραφείου να πάω στη Ρωσία. Με ζήτησαν εκεί γιατί το «Κάθε λιμάνι και καημός» είχε πάρει το δεύτερο παγκόσμιο βραβείο και το τραγούδησε η Νίκη Καμπά. Έχω πρόταση λοιπόν να πάω περιοδεία όπως θέλω, με όποιον θέλω, με πολύ καλά λεφτά και μάλιστα πληρωθήκαμε σε δολάρια. Παίρνω τη Σούλα Μπιρμπίλη, μια έξοχη τραγουδίστρια που είχε πάρει το βραβείο από το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, τον Πάνο Κόκκινο που τον λάτρευα και κλείνουμε για περιοδεία σε τέσσερις πόλεις».

«Κάναμε ενάμιση μήνα περιοδεία, μεγάλη επιτυχία. Είμαι στο 62 και ακούω, «μαέστρο, μαέστρο», γυρίζω και βλέπω την Μαρινέλλα να με αγκαλιάζει και να κλαίει. «Έφυγα» μου λέει (σ.σ. από το πλευρό του Καζαντζίδη). Την παίρνω από το χέρι, ήταν και κοντά το γραφείο του Θόδωρου Κρίτα οπότε είπα ότι θα πάρουμε και την Μαρινέλλα στην περιοδεία. «Πως θα την πάρουμε, αφού τα λεφτά τα πήραμε μπροστά όλα σε δολάρια. Πως θα την πληρώσουμε;» μου είπε και απάντησα πως «θα την πληρώσουμε με ρούβλια». Την έβαλα, την πήρα μαζί μου και έγινε χαμός».

«Η Μαρινέλλα δεν είχε τίποτα, ούτε λεφτά να πάει στο σπίτι της (σ.σ. μετά τον Στέλιο Καζαντζίδη). Από εκεί που την είδα εγώ, δεν είχε λεφτά να πάει στο σπίτι της» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Κατσαρός στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith