Λύγισε ο Γιώργος Αυτιάς: «Άνοιξε η γη και με κατάπιε, μην το ζήσει κανείς ποτέ»

autias070 682x384

“Ήταν κάτι απίστευτο” εξομολογήθηκε, με τρεμάμενη φωνή, ο Γιώργος Αυτιάς.

Βαδίζοντας προς το κλείσιμο της τηλεοπτικής σεζόν, ο Γιώργος Αυτιάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον χάρη Λεμπιδάκη το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος δημοσιογράφος μίλησε για τις δύσκολες τηλεοπτικές στιγμές, την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα και τις προτάσεις για να πολιτευθεί στο μέλλον.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Αυτιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην τηλεόραση έρχονται στιγμές που πρωταγωνιστεί η ασχετοσύνη του πολιτικού, ο αδιάβαστος πολιτικός. Όχι όλοι αλλά αυτοί που έρχονται αδιάβαστοι στου στούντιο και καμαρώνουν πως θα είναι η γραβάτα τους, τους κόβω εγώ και βλέπω ποια είναι η κατάσταση. Εκεί αρχίζει η κοτσάνα, ιδίως στα οικονομικά. Εκεί λέω: δεν είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος, που εκπροσωπεί έναν λαό που αγωνίζεται και θέλει κάτι παραπάνω, να μου λέει βλακείες. Εκεί νευριάζω πάρα πολύ, αγανακτώ όπως αγανακτούν και οι πολίτες και τον βάζω στα όρια του. Έχουμε πάει και σε διαφημίσεις μια, δυο φορές όταν τα πράγματα είχαν γίνει πολύ δύσκολα».

«Υπήρξε η στιγμή που άνοιξε η γη και με κατάπιε. Όταν έμαθα τον θάνατο του πατέρα μου, ήταν κάτι απίστευτο. Μην το ζήσει κανείς ποτέ. Τον πατέρα μου τον είχα δει πάρα πολύ λίγο, ζήτημα είναι αν έχω ζήσει τέσσερα πέντε χρόνια μαζί του γιατί ήταν καπετάνιος. Ήταν οκτώ το πρωί τότε, θυμάμαι τον Δήμο Βερύκιο να με πιάνει από το χέρι και να μου λέει «Γιωργάρα τι γίνεται;». «Θα σου πω» του λέω. Εκεί ο σκηνοθέτης έριξε διαφημίσεις».

«Μου έχουν γίνει προτάσεις να πολιτευθώ αλλά δεν ξέρω ακόμη αν είμαι ικανός να φτάσω σε αυτό το επίπεδο να μπορώ να εκπροσωπώ την πατρίδα μου. Εάν η ζωή με καλέσει, σε οποιόδήποτε μετερίζι και αν εγώ αισθανθώ ότι μπορώ να προσφέρω, τότε να ξέρεις ότι θα το μάθεις πρώτος. » πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:
zappit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith