Ιφιγένεια Τζόλα: «Ψευδή, τραγικά δημοσιεύματα, δε μπορώ να απολογούμαι συνέχεια»

tzola 682x384

“Μου έγραφαν: παράτησέ τον αυτόν και έλα σε μένα”, αποκαλύπτει η ηθοποιός από τη “Γη της Ελιάς”. Ιφιγένεια Τζόλα.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε η Ιφιγένεια Τζόλα. Η νεαρή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει με επιτυχία για δεύτερη σεζόν στη «Γη της Ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου, μιλά για τις φήμες που τη θέλουν να έχει περάσει νευρική ανορεξία – λόγω του χαμηλού της βάρους – και αποκάλυψε τα μηνύματα και τις προτάσεις γάμου που έχει λάβει κατά καιρούς.

Ασχολείσαι με τα social media. Σου στέλνουν ερωτικά μηνύματα;

Ναι, μου στέλνουν ερωτικά μηνύματα και κάποιες φορές συμβαίνει να σχετίζονται με τη σειρά, δηλαδή, όταν είχα τσακωθεί με τον Φίλιππο, πήρα πολλά. Μου έγραφαν «παράτησέ τον αυτόν και έλα σε μένα» (γέλια).

Σου έχει συμβεί να σου στείλουν κάποιο ακραίο μήνυμα ή γυμνές φωτογραφίες;

Ναι, έχει συμβεί να μου στείλουν και πιο… περίεργα μηνύματα.

Σου έχουν κάνει προτάσεις γάμου με μηνύματα;

Ναι, έχω λάβει και τέτοια μηνύματα (γέλια). Συνήθως απαντάω με χιούμορ και γράφω: «Σε πρόλαβε άλλος».

Είχε γραφτεί ότι είσαι τόσο αδύνατη – μόλις 47 κιλά με 1.67 ύψος – γιατί πέρασες νευρική ανορεξία.

Η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει κακοπροαίρετα σχόλια κι έχει γραφτεί αυτό. Είναι μεγάλο ψέμα. Έτσι είναι ο σωματότυπός μου. Μια χαρά είμαι και τρώω πολύ. Αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο τηλεοπτικός μου μπαμπάς, Πασχάλης Τσαρούχας, γιατί τρώω περισσότερο από εκείνον αλλά δεν παχαίνω

Εγώ αυτό που θέλω να πω σε αυτούς που πραγματικά ανησυχούν και δεν τα κάνουν αυτά τα σχόλια κακοπροαίρετα είναι ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι υγιέστατη και τρώω, με το φαγητό έχω πολύ καλή σχέση, οπότε δεν θα στερηθώ κάτι που το θέλω. Ο καθένας έχει τον σωματότυπό του αλλά δε βρίσκω τον λόγο να καθόμαστε να συζητάμε για τα κιλά κάποιου. Δε μπορώ να απολογούμαι γιατί το «σκαρί» μου είναι αυτό.

Αυτά τα ψευδή δημοσιεύματα περί δήθεν νευρικής ανορεξίας τα βρίσκω τραγικά, όχι μόνο γιατί είμαι υγιής αλλά διότι μπορεί κορίτσια που είναι στα δικά μου κιλά και υγιέστατα να επηρεάστηκαν αρνητικά.

zappit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith