Λεωνίδας Κακούρης: Βρήκα φως στον ήρωα που υποδύομαι φέτος στο «Ναυάγιο»

kakoyrhs

Η Ελένη υποδέχθηκε σήμερα στο πλατό τον Λεωνίδα Κακούρη.
Ο ηθοποιός φέτος συμμετέχει στην δραματική σειρά του MEGA «Το ναυάγιο» ενσαρκώνοντας το ρόλο του καπετάν-Στελή που χάνει το παιδί του μέσα στα κύματα.

Αρχικά μίλησε για τον ρόλο του: «Βρήκα φως στον ήρωα που υποδύομαι φέτος. Οι συνθήκες του γυρίσματος ήταν πολύ δύσκολες».

«Είχα σκεφθεί φέτος να κάνω μία μικρή παύση από την τηλεόραση να ξεκουραστώ, αφού έχω κι έναν πολύ ”βαρύ” ρόλο στο θέατρο, τον βασιλιά Ληρ. Έτσι η πρώτη μου σκέψη ήταν να μην συμμετέχω στο ”Ναυάγιο”, αλλά μετά από μία συνάντηση που έκανα με τον παραγωγό της σειράς, λέω για να μου προτείνει τον συγκεκριμένο ρόλο κάτι θα ξέρει. Μου άρεσε πάρα πολύ το βιβλίο και περίμενα τα πρώτα επεισόδια να δω αν θα αποδοθεί το κλίμα του βιβλίου», πρόσθεσε.

Επηρεάζεται ο ηθοποιός από τα εξωτερικά ερεθίσματα της κοινωνίας: «Τον τελευταίο χρόνο έχουμε κουραστεί να ακούμε από αποτρόπαιες μέχρι απρόσμενες ειδήσεις που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα ακούσουμε. Μία εβδομάδα να κάτσεις να ακούσεις τα δελτία των ειδήσεων θα είσαι για το ψυχιατρείο. Εκεί που γυρίσαμε πολλές σκηνές στο ”Ναυάγιο” δίπλα πνίγηκε το παλληκάρι που ρίξανε από την μπουκαπόρτα. Πώς γίνεται να βλέπει ένα καπετάνιος τα λάθη τα συσσωρεμένα και να μην αντιδράσει; Μέσα από την σκηνή έβγαλα την απελπισία που ένιωσα κι εγώ σαν πολίτης» τόνισε ο ηθοποιός.

Ειδικά για την στιγμή του ναυαγίου ο κ. Κακούρης ανέφερε ότι όλο το πλήρωμα από τους τεχνικούς μέχρι τους ηθοποιούς έπρεπε να δώσουν «το κάτι παραπάνω για να γίνει πιστευτή η σκηνή». Ενώ, για την συνέχεια της σειράς δήλωσε: «έχει πολλές σκηνές που βλέπεις την ζωή να πρωταγωνιστεί».

Ο Λεωνίδας Κακούρης φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ο βασιλιάς Ληρ» στην κεντρική Σκηνή του Eθνικού Θεάτρου.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith