Λαμία: Άγρια ληστεία σε βενζινάδικο – Χτύπησαν τον ιδιοκτήτη

2 13

Την στιγμή ληστείας σε βενζινάδικο στη Λαμία αλλά και του ξυλοδαρμού του ιδιοκτήτη, έπιασαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.
Το χρονικό
Ο εφιάλτης για υπεύθυνο βενζινάδικου στη Λαμία έχει μόλις ξεκινήσει. Οι κλωτσιές και οι μπουνιές των δραστών, η προσπάθεια να τον πατήσουν με το αυτοκίνητό τους, οι ύβρεις και οι απειλές για να βάλουν και πάλι βενζίνη χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ, καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας.

Οι εικόνες που εξασφάλισε το LIVE NEWS αποτυπώνουν τα λεπτά τρόμου που έζησε ο άτυχος άντρας μόνος και αβοήθητος.

zenith

Η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου περιγράφει στο LIVE NEWS όλα όσα έγιναν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν οι τέσσερις δράστες μπήκαν με το αυτοκίνητό τους, αποφασισμένοι, όπως λέει, να φουλάρουν με βενζίνη χωρίς και πάλι να πληρώσουν.

«Τις προάλλες είχαμε περιστατικό που είχαν έρθει και είχαν βάλει τι αυτοκίνητό τους μπροστά στις αντλίες και αν δε τους βάζαμε δωρεάν καύσιμο δε θα το έπαιρναν από εκεί. Τον έβριζαν και φώναζαν ότι θα τον σκοτώσουν».

Οι δράστες μπήκαν στο βενζινάδικο και προσπάθησαν να πατήσουν τον υπεύθυνο για να δείξουν τις άγριες διαθέσεις τους. Αμέσως μετά, βγήκαν από το αυτοκίνητο και τον χτύπησαν για να φύγει από τις αντλίες και όταν ο άτυχος άντρας είχε πάρει το τηλέφωνο στα χέρια για να ειδοποιήσει την αστυνομία, το προσωπικό του μαρτύριο κορυφώνεται.

Ο πατέρας της ιδιοκτήτριας προσπαθεί να προστατέψει το πρόσωπό του και απομακρύνεται για να αποφύγει τα χτυπήματα των Ρομά που συνεχίζονται. Το κάθε δευτερόλεπτο περνάει για τον ίδιο αργά και βασανιστικά.

«Κατεβαίνουν τέσσερα άτομα και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν. Αυτό που ένοιαζ3ε τον πατέρα μου ήταν να μην τον χτυπήσουν στο πρόσωπο γιατί ήταν καρκινοπαθής. Έκαναν στροφή, πήγαν από την άλλη πλευρά και έβριζαν και έκαναν την πρώτη απόπειρα να τον πατήσουν με το αμάξι».

Τα καρέ από τις κάμερες ασφαλείας προκαλούν οργή. Οι δράστες ρίχνουν «καρατιές» σε έναν ανήμπορο εργαζόμενο με προβλήματα υγείας.

Ύβρεις, φωνές & χτυπήματα
Όπως ανέφερε το θύμα, οι δράστες του ζήτησαν να βάλουν βενζίνη και υποσχέθηκαν ότι θα πληρώσουν αργότερα. Στο βίντεο, ο υπεύθυνος αρνείται και τα πράγματα ξεφεύγουν με ύβρεις, φωνές και χτυπήματα στο κεφάλι.

«Γκαζώνει πάρα πολύ και ευτυχώς ο πατέρας μου πρόλαβε και πήδηξε πάνω στο αυτοκίνητο».

Όπως καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια στο LIVE NEWS, οι συγκεκριμένοι έκαναν σύστημα το τελευταίο διάστημα τις επισκέψεις στο βενζινάδικο όποτε τους τελείωνε η βενζίνη. Έμπαιναν, φούλαραν και έφευγαν χωρίς να πληρώνουν ποτέ.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη προχωρήσει σε δύο συλλήψεις, με τις έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων δύο της σπείρας που διαφεύγουν, να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η κόρη του ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών μιλά στο LIVE NEWS
Η Τζουλιάνα Μπαλάν, κόρη του θύματος, μίλησε στο LIVE NEWS για το περιστατικό.

«Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακόμα έξω. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να τους δούμε μέσα; Να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν καταδικαστεί δύο φορές για ληστεία και καταστροφή περιουσιακών στοιχείων στην περιοχή. Ήταν με αναστολή έξω. Όλη η γειτονιά έχει πρόβλημα μαζί τους. Κανείς δεν τους κάνει τίποτα. Πού είναι η δικαιοσύνη εδώ; Ο πατέρας μου έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και δεν έπρεπε να χτυπηθεί καθόλου το κεφάλι του λόγω της υγείας του και έτσι μπορεί να επιδεινωθεί».

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith