Κυριάκος Μητσοτάκης: «Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι μπλε»

capture 316

Πανηγυρισμοί επικράτησαν στα γραφεία της ΝΔ μετά τη σαρωτική νίκη του κόμματος στις εθνικές εκλογές.
«Ευχαριστώ από καρδιάς. Η σημερινή νίκη ανήκει σε όλους εσάς. Στην κυριολεξία όλη η Ελλάδα είναι μπλε σήμερα», δήλωσε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστηκε όσους εργάστηκαν «για να πετύχει τη μεγάλη νίκη, η οποία ξεπέρασε τις δικές μας προσδοκίες», ενώ ευχαρίστησε και την οικογένειά του για τη στήριξη.

«Θέλω σήμερα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους στενούς μου συνεργάτες. Καθ’όλη τη διάρκεια της δύσκολης τετραετίας δώσαμε μάχες, κρατήσαμε τη χώρα όρθια και έχουμε βάλει τα θεμέλια για μία καλύτερη πατρίδα».

«Το βάρος της ευθύνης που πέφτει στους ώμους μου είναι τέτοιο που θα με κάνει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να κινηθούμε ακόμα πιο τολμηρά στην υλοποίηση των δεσμεύσεών μας».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης νιώθει το χρέος της ΝΔ να σταθεί στο ύψος με σεμνότητα και χωρίς έπαρση.

«Θα δώσουμε μαζί τον αγώνα που ξεκινά αύριο, ώστε στις επόμενες εκλογές, αυτό που αποφάσισαν οι πολίτες, μία αυτοδύναμη ΝΔ να επιβεβαιωθεί και μαθηματικά στην κάλπη», δήλωσε.

megatv.com

zenith