Κυψέλη: Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία της εγκύου μητέρας τριών παιδιών που βρέθηκε νεκρή τυλιγμένη σε κουβέρτα

ai

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά της άτυχης γυναίκας.
Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβρη του 2021 όταν στην Κυψέλη βρέθηκε νεκρή και τυλιγμένη σε κουβέρτα μία νεκρή, έγκυος γυναίκα, η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου.

Η γυναίκα είχε βρεθεί 700 μέτρα από το σπίτι της έξω από ένα πάρκινγκ. Τότε, ο πατέρας της 23χρονης έκανε μήνυση και ζητούσε να διερευνηθεί ο τρόπος θανάτου του. Μάλιστα, είχε βάλει ειδικό ερευνητή για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η κοπέλα φιλοξενούνταν σε ένα διαμέρισμα με τη μητέρα και την αδελφή της σε μία τρίτη γυναίκα.

Οι Αρχές συνέλαβαν τη μητέρα, την αδελφή και τη σπιτονοικοκυρά της για τη δολοφονία της κοπέλας.

Η Βούλα Δημητριάδου, η δικηγόρος του πατέρα, μίλησε για την υπόθεση στο LIVE NEWS.

«Η κοπέλα βρέθηκε 500 μέτρα από το σπίτι της τυλιγμένη σε κουβέρτα. Με πρωτοβουλία του πατέρα μου ανατέθηκε αυτή η υπόθεση. Η σορός του κοριτσιού ταυτοποιήθηκε μετά από καιρό. Για ένα χρόνο δεν έγινε κάτι. Μετά υποβάλλαμε εμείς μήνυση για να συνεχίσουν οι έρευνες. Έγινε η έρευνα από το Ανθρωποκτονιών και κατηγορούμενες είναι η μητέρα, η αδελφή και μη σπιτονοικοκυρά για κακουργηματικές πράξεις, μεταξύ αυτών και η ανθρωποκτονία. Αφορά και την εμπορία ανθρώπων η κατηγορία. Η μητέρα και η αδελφή της φαίνεται πως την εξέδιδαν».

O πατέρας της Φαίης στο LIVE NEWS
Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Έκανα έναν μεγάλο αγώνα για το παιδί μου, βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι. Η δικαίωση που έψαχνα ήρθε και η ψυχούλα του παιδιού πλέον, θα είναι αγνή. Μετά από δύο χρόνια η δικαίωση ήρθε».

Τι έλεγε η μητέρα της Φαίης πριν την σύλληψή της
Λίγο καιρό πριν, όταν ακόμα ο δολοφόνος της κοπέλας παρέμενε άγνωστος, η δημοσιογράφος του LIVE NEWS, Ρία Τσοχαντάρη, είχε έρθει σε επικοινωνία με τη μητέρα της.

Όπως είπε, η μητέρα την ρωτούσε εάν υπάρχουν νέα στοιχεία, ενώ μάλιστα της είχε πει χαρακτηριστικά «δεν υπάρχει λόγος να βρεθεί ο ένοχος, δεν αλλάζει κάτι, το παιδί μου θα παραμείνει στο χώμα».

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και έλεγε πως προσέχει το παιδί «σαν τα μάτια της».

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith