Κρουαζιερόπλοιο κατέφθασε από την Ιθάκη στο Λιμάνι Μεσολογγίου

picsart 24 07 03 15 07 05 032

Σήμερα το πρωί, το λιμάνι του Μεσολογγίου υποδέχθηκε ένα εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο που κατέφθασε από την Ιθάκη. Το πλοίο, με μήκος περίπου 44 μέτρα, φιλοξενεί 18 άτομα πλήρωμα και πρόκειται να αποπλεύσει το βράδυ για την όμορφη Αίγινα.

Το γεγονός αυτό αποτελεί μία ακόμα ένδειξη της συνεχώς αυξανόμενης δημοτικότητας του Μεσολογγίου ως τουριστικού προορισμού. Η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, καθώς η πόλη δέχεται καθημερινά επισκέψεις από παρόμοια πλοία, προσελκύοντας τουρίστες από κάθε γωνιά του κόσμου.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα ιστορικά μνημεία της πόλης, να γευτούν την τοπική κουζίνα και να απολαύσουν τη φιλόξενη ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει το Μεσολόγγι. Η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου έφερε έναν νέο αέρα στην πόλη, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και αναδεικνύοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του Μεσολογγίου.

Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, κ. Διαμαντόπουλος σε δήλωσή του στο messolonghivoice.gr, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεχή αύξηση της τουριστικής κίνησης. Επίσης ανέφερε ότι το Μεσολόγγι διαθέτει μια μοναδική γοητεία που κερδίζει κάθε επισκέπτη. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου φιλοξενία και να προωθήσουμε τον δήμο μας ως κορυφαίο προορισμό για κρουαζιέρες.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith