Ιωάννα Τούνη: Αποκαλεί το μωρό της δρακουλίνι

touni

Η Ιωάννα Τούνη στο νέο βίντεο που ανέβασε σε Instagram story κρατούσε αγκαλιά τον νεογέννητο γιο της και τον αποκαλούσε δρακουλίνι

Μετά την γέννα η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στο Instagram και μοιράζεται τις πρώτες μέρες με τον γιο της παρέα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, η Instagrammer έκανε story για τους ακολούθους της, αλλά το διέκοψε γιατί το μωρό, όπως είπε, ήθελε να φάει.

«Θα τα πούμε ξανά σε λίγο. Το δρακουλίνι τελικά πεινάει ακόμη» έγραψε, μεταξύ άλλων, στο story.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν τις πρώτες τους κοινές δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», λίγο μετά την γέννηση του γιου τους.

«Είναι περίεργα, ωραία περίεργα. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε αλλά εντάξει. Μου αρέσει λίγο να έχω άγνοια κινδύνου. Όλοι μου έλεγαν: “είδες βιντεάκια πώς γίνεται ο τοκετός;” Είπα: “εντάξει, θα είμαι με κλειστά μάτια και θα κάνω ό,τι μου πούνε”. Θέλαμε να το πάμε φυσιολογικά, γιατί είχε πάρει θέση το μωρό. Ήταν όλα καλά, αλλά μάλλον δεν ήταν και τόσο σωστή η θέση του, κάτι σφήνωσε, κάτι έγινε», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το βίντεο

Για τις δυσκολίες του τοκετού ανέφερε, η Ιωάννα Τούνη: «20 ώρες το παλεύαμε με τον Δημήτρη να βγει φυσιολογικά, αλλά τελικά δεν γινόταν και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο μου λένε: “μπαίνεις για χειρουργείο τώρα”».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε: «Με τον Δημήτρη το φωνάζουμε πεσκεσάκι. Το βλέπουμε και λέμε: “θα μείνει δηλαδή εδώ; Είναι δικό μας αυτό;” Δεν το ‘χω πιστέψει κάπως ακόμη, δεν το έχω συνειδητοποιήσει απόλυτα. Το βλέπω εδώ και λιώνω αλλά κάπως νιώθω και ένα σφίξιμο. Για μένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει» .

Και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πρόσθεσε: «Μάθαμε όλους τους ιατρικούς όρους, δεν μεταφέραμε στην Ιωάννα πάρα πολλά πράγματα. Είχαμε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, τέλος καλό όλα καλά. Ήμουν μέσα στον τοκετό και αναθεωρείς πολλά πράγματα για τις γυναίκες. Εκείνη την ώρα αντιλαμβάνεσαι τι περνάνε, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αυτό το πράγμα που είσαι τόσο κοντά στη ζωή και στον θάνατο το έζησα. Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που βίωσα μέσα στο χειρουργείο. Από μένα έχουν πολύ μεγάλο σεβασμό οι γυναίκες, πόσο μάλλον οι μανούλες. Τέτοια συναισθήματα δεν περίμενα πως θα τα είχα. Για μένα δε με ενδιαφέρει κάτι, για τον μικρούλι αν συμβεί οτιδήποτε…».

newsbomb.gr

zenith