Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ καταγγέλλει προσπάθεια παρεμπόδισης της δράσης του Κόμματος στην Αμφιλοχία

kke

Την προσπάθεια παρεμπόδισης της δράσης του Κόμματος στην Αμφιλοχία, πέντε μέρες πριν τις κάλπες, σε περιστατικό που σημειώθηκε με αστυνομικούς το απόγευμα της Τρίτης, καταγγέλλει η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Όπως τονίζει η Τομεακή Επιτροπή: «Αστυνομικοί απείλησαν κλιμάκιο του ΚΚΕ, που αναρτούσαν αφίσες για τις επικείμενες εκλογές, ότι θα πάνε αυτόφωρο γιατί απαγορεύετε η αφισοκόλληση» και επισημαίνει:

«Ο περιορισμός της δράσης του ΚΚΕ, ξέρουν καλά ότι δεν θα περάσει. Ο λαός της περιοχής ας βγάλει συμπεράσματα, ποιον εξυπηρετεί αυτή η στάση της Αστυνομίας.

Το κάλεσμα του Κόμματος, για περαιτέρω ενίσχυση, για να υπάρχει 100%, λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση, θα φτάσει σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε βιοπαλαιστή αγρότη-κτηνοτρόφο, σε κάθε νεολαίο της περιοχής και του νομού και κανένας δεν θα καταφέρει να το εμποδίσει.

Αυτές οι ενέργειες ούτε μας τρομοκρατούν, ούτε μας φοβίζουν, ας το βάλλουν καλά στο μυαλό τους, όλοι!

Απέναντι στην τρομοκρατία και στην προσπάθεια φίμωσης των θέσεων του Κόμματος, δίνουμε απάντηση στις 25 Ιουνίου, ψηλώνοντας ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ, στην Αμφιλοχία και σε όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας. Πιο δυνατό ΚΚΕ, δυνατός ο λαός!».googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith