Γιώργος Λιάγκας: Ρητή εντολή της Άντζελας Δημητρίου στο νυχτερινό μαγαζί – «Να τους διώξετε»

liagas72 1200x675

Μια πληροφορία από την πρόβα τζενεράλε της Άντζελας Δημητρίου χθες στο Barbarella αποκάλυψε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Όπως εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής, η τραγουδίστρια έδωσε εντολή στους μετρ και στους ανθρώπους στην υποδοχή του μαγαζιού, πως αν δουν να έρχεται ο γαμπρός της ή Γρηγόρης Εκμαλιάν (κουμπάρος του ζευγαριού), να τους διώξουν. Τόνισε, επίσης, πως αν μπουν μέσα στο μαγαζί, η ίδια θα κατέβει από την πίστα.

«Εγώ έχω ρεπορτάζ που θα σας το μεταδώσω. Το γνωρίζω και το δίνω αποκλειστικά εγώ εδώ από την εκπομπή. Μαζεύτηκαν χθες όλοι οι συνεργάτες του μαγαζιού και η Άντζελα τούς είπε ένα πράγμα και το άκουσαν όλοι. Έχω καλές σχέσεις με το μαγαζί και μου το μετέφεραν παραπάνω από δύο άτομα.

Τους είπε η Άντζελα “σε δυο ανθρώπους στέλνω ένα μήνυμα και το λέω εδώ σε εσάς, στους μετρ, στους πορτιέρηδες και σε όσους είναι στην πόρτα του μαγαζιού. Έτσι και μπει στο μαγαζί ο γαμπρός μου ο Φώτης ή ο κύριος Εκμαλιάν που βγαίνει στα κανάλια, εγώ θα κατέβω από την πίστα. Να τους διώξετε”. Είπε μόνο γι’ αυτά τα δύο πρόσωπα και όχι για την κόρη της», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

zappit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith