Γιάννης Πετράκης: «Μπορούσαμε το κάτι παραπάνω σήμερα»

petrakhs

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Πετράκης, μίλησε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ (2-1), όντας ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, πιστεύοντας ότι αδικείται κάπως από το τελικό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Η συνολική προσπάθεια και εικόνα μας αφήνει στεναχωρημένους, διότι θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα πράγματα απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ποιότητα η οποία είναι πολύ καλή επιθετικά, αλλά δεν δεχτήκαμε πολλές ευκαιρίες, βέβαια και εμείς δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά νομίζω με την συνολική εικόνα θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω σήμερα».

Τέλος είπε:
«Κάναμε προϋποθέσεις που δεν έγιναν τελικά ευκαιρίες, φτάσαμε κοντά στο τέρμα του ΠΑΟΚ πολλές φορές, αλλά δεν είχαμε την τελική προσπάθεια για ευκαιρία ή γκολ. Με αφήνει πολύ ικανοποιημένο η όλη προσπάθεια της ομάδας και είναι κρίμα που δεν πήραμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα μετά από αυτή την προσπάθεια. Ο σημερινός αγώνας είναι παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα της ομάδας, διότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και βάζοντας το κεφάλι κάτω συνεχίζουμε την δουλειά που κάνουμε».

sdna.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith