Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Απέναντι σε κάθε προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος του Παναιτωλικού

epimelhthrio

Ως ο θεσμοθετημένος Σύμβουλος της Ελληνικής Πολιτείας, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας καθιστά σαφές ότι δεν θα δεχθεί καμία χειραγώγηση της αθλητικής Δικαιοσύνης στην περίπτωση του Παναιτωλικού.
Καμία διαδικασία με σκοπό να κηλιδωθεί η πορεία μιας ομάδας που θεωρείται από την φίλαθλη Ελλάδα αληθινό “κόσμημα”.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα οφείλουν να γνωρίζουν τι ακριβώς αντιπροσωπεύει ο Παναιτωλικός στην τοπική κοινωνία, ως ο μόνος σύλλογος στην χώρα που ιδρύθηκε για να φτιάξει σχολεία και να διαπαιδαγωγήσει, εκτός του να υπηρετήσει τον αθλητισμό και την άμιλλα.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όλα τα χρόνια που αγωνίστηκε να επιστρέψει στην πρώτη εθνική κατηγορία, όπως κι εκείνα κατά τα οποία εκπροσωπούσε χιλιάδες Αιτωλοακαρνάνες στο κορυφαίο επίπεδο, πορεύτηκε με ψηλά το κεφάλι έξω από «διαδρόμους» και «άρματα».

Δεν θα υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες από τις «διαρροές» του πορίσματος που, με απαράδεκτο τρόπο, κυκλοφορούν στα στέκια και τα μικρόφωνα της Αθήνας.

Επισημαίνουμε, ιδιαίτερα σε όσους δεν έχουν περάσει από τα μέρη μας και δεν έχουν γνώση από την κοινωνία του Αγρινίου και τα προβλήματα του Νομού ευρύτερα, ότι ο Παναιτωλικός ως οργανισμός, όπως και ο μεγαλομέτοχός του Φώτης Κωστούλας, έχουν δημιουργήσει ή ενισχύσει έμμεσα εκατοντάδες θέσεις εργασίας, σε μια περιοχή που τα κέντρα αποφάσεων εδώ και δεκαετίες έχουν αφήσει χωρίς δουλειές κι επενδύσεις. Τέτοιοι άνθρωποι και τέτοιοι οργανισμοί θα έπρεπε να στηρίζονται από την Πολιτεία στην Ελληνική Περιφέρεια κι όχι να διώκονται ποικιλοτρόπως.

Επαναλαμβάνουμε, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενώνει την φωνή του όχι μόνο με τους φιλάθλους του Παναιτωλικού αλλά και με όσους στέκονται με το δίκιο και την αυτόνομη πορεία χωρίς “κηδεμόνες” στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ξεκαθαρίζουμε ότι, επειδή ο Παναιτωλικός συνολικά πορεύεται καθαρός και κρυστάλλινος, δεν δεχόμαστε την παραμικρή σπίλωση του ονόματός του.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith