Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο Χαλκιόπουλο από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες

Αφίσα ΚΙΜ

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο θα προσφερθούνστο Κέντρο Υγείας ΧαλκιοπούλωναπόΚυριακή9 έως Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022από πλήρως εξοπλισμένες Κινητές Ιατρικές Μονάδες.
Το Εθνικό Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας – Κινητές Ιατρικές Μονάδες, αποτελεί πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τελεί υπό την αιγίδα της Α’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε να υλοποιείται τον Ιανουάριο του 2014 και έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 121 αποστολές στα χρόνια της λειτουργίας του.
Οι ιατρικές ειδικότητες που θα είναι διαθέσιμες, είναι οι παρακάτω: Γυναικολόγος, Διαιτολόγος, Καρδιολόγος, Νευρολόγος, Ορθοπαιδικός, Οφθαλμίατρος, Χειρουργός, Ψυχολόγος και ΩΡΛ.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση εξετάσεων είναι το κλείσιμο ραντεβού μέσω της πλατφόρμας MyKIM, στην οποία έχετε πρόσβαση από το σύνδεσμο https://mykim.gr/ ή μέσω της εφαρμογής MyKIMγια κινητό η οποία είναι διαθέσιμη σε Playstore&Appstore.
Για την καταχώρηση ραντεβού απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, ΑΜΚΑ και Κινητό Τηλέφωνο, στο οποίο θα ειδοποιηθούνοι ενδιαφερόμενοι με γραπτό SMS επιβεβαίωσης. Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία των ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στον τηλεφωνικό αριθμό 2102447694.

zenith