Δημήτρης Τραπεζιώτης: Η 1η Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί και φέτος το ξεκίνημα της Νέας Σχολικής Χρονιά

trapeziotis

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Η 1η Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί και φέτος το ξεκίνημα της Νέας Σχολικής Χρονιάς.
 Για τους μαθητές μας το ταξίδι της γνώσης και της κοινωνικοποίησης τους σε έναν κόσμο που αλλάζει βίαια.
 Για τους εκπαιδευτικούς μαςτην καθημερινή κατάθεση ψυχής που τα τελευταία χρόνια γίνεται μεγαλύτερη αφού καλούνται επιπρόσθετα να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη νέα τάξη πραγμάτων στα σχολεία τους.
 Για τους γονείς, την άοκνη προσπάθεια και τις θυσίες τους σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή για να στηρίξουν υλικά και ηθικά τα παιδιά τους.
 Για όλους εμάς δε το χρέος ως ενεργοίπολίτες να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και να αγωνισθούμε από όποια θέση προκειμένου να βελτιώσουμε τον κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στις επερχόμενες γενιές, στηρίζοντας τα σχολεία και τους μαθητές της περιοχής μας.
 Η παράταξή μας κι εγώ προσωπικάΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, παρά τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε, τα προβλήματα, τις ελλείψεις και τη γενική αναστάτωση γύρω μας (πανδημία, πόλεμο, ακρίβεια, φωτιές κ.α.) ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ να οπλισθούμε με δύναμη, αγωνιστικότητα, δημιουργικότητα και επιμονή ούτως ώστε να μπορέσουμε να ξανακοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Αγαπητά μας παιδιά,
Σας καλούμε να αριστεύσετε στην ΑΝΘΡΩΠΙΑ και να γίνετε αναζητητές της γνώσης. Το κλειδί για τη γνώση είναι η διερώτηση και η αμφισβήτηση. Σε όλα τα άλλα βάλτε τα δυνατά σας, καλλιεργείστε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, αγωνισθείτε για τα όνειρά σας και σίγουρα το μέλλον θα σας ανήκει.
o Σεβαστοί εκπαιδευτικοί, συνεχίστε παρά τις δυσκολίες τις προσπάθειές σας για το καλό της εκπαίδευσης και των μαθητών σας.
o Φίλοι γονείς ξέρουμε τις αγωνίες και τις θυσίες σας. Θα είμαστε στο πλευρό όλων σας για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά του τόπου μας. Για δημόσια Δημοκρατική και δωρεάν Παιδεία, για ΟΛΟΥΣχωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
o ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ, να θέσουμε την εκπαίδευση στο επίκεντρο της πολιτικής του Δήμου μας.
o ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ να κάνουμε τα σχολεία του Δήμου μας χώρους προσφοράς και ελπίδας με προσπάθεια αντιμετώπισης των ανισοτήτων.
o ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ να προσπαθήσουμε μαζί με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, στο βαθμό που μας αναλογεί, ώστε κάθε νέα χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη δείχνοντας έμπρακτα και στα παιδιά μας πως η Μόρφωση, ο Πολιτισμός, ο Σεβασμός στον συνάνθρωπο και τη φύση, το Δίκαιο και η Αλληλεγγύη μπορούν και πρέπει να είναι οι Αρχές που θα ορίζουν την πορεία του Δήμου μας.
Η Παράταξή μας ήδη έχει καλέσει σε συνάντηση – ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν στην Εκπαιδευτική Κοινότητα του Δήμου μας, τη Δευτέρα 04/09/2023 και ώρα 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ, τους Συλλόγους των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, την Ένωση Γονέων και τον Σύλλογο Καθαριστριών των σχολείων, προκειμένου να ενημερωθούμε για τα προβλήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας να αναζητήσουμε λύσεις και να βοηθήσουμε ως παράταξη στην προώθησή τους για ένα καλύτερο αύριο στα σχολεία του Δήμου μας.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith