Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Εκτός από το έμφραγμα έπαθα και δύο ανακοπές»

xristos xatzipanagiotis

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αποκάλυψε ότι δεν πέρασα μόνο έμφραγμα πριν από λίγο καιρό αλλά και δύο ανακοπές.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου.

zenith

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

«Δόξα τω Θεώ αναρρώνω καλά, όπως δείχνουν τα πράγματα. Ήταν μια τρομερή περιπέτεια, ξαφνική όπως είναι όλα αυτά τα πράγματα. Κεραμίδα. Ένα βράδυ άρχισα να πονάω, ευτυχώς όλα λειτούργησαν υπέρ μου και δεν ήμουν μόνος μου. Η Βίκυ ήταν επάνω και μιλούσαμε στο τηλέφωνο, σε τριπλή επικοινωνία, με τη φίλη μας Ελένη Κούρκουλα για την παράσταση. Ξαφνικά τους είπα «παιδιά, δεν αισθάνομαι καλά». Δεν κατάλαβαν στην αρχή ότι είναι κάτι σοβαρό αλλά εγώ είχα αρχίσει να αισθάνομαι πολύ άσχημα», ανέφερε αρχικά.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τότε αποκάλυψε ότι: «Τους είπα πως «δεν είμαι καλά, σβήνω», ευτυχώς η Ελένη είπε «πάρτε αμέσως το 166″, το 166 ήρθε πολύ γρήγορα και με πήγαν στο νοσοκομείο πολύ γρήγορα. Εκτός από το έμφραγμα, έπαθα και δυο ανακοπές. Δηλαδή έπαθα μια ανακοπή στο σπίτι, από την οποία επέστρεψα πολύ γρήγορα στα χέρια της Βίκυς και έπαθα μια δεύτερη ανακοπή στο νοσοκομείο».

«Ευτυχώς μου έκαναν κάρπα εκεί οι γιατροί, με επανέφεραν και άρχισα να τρέχω κανονικά. Άρχισαν με ένα φορείο να με τρέχουν προς το χειρουργείο, μου έλεγε η γιατρός «πάθατε ανατροπή» και εγώ άκουγα όλο το «All tha jazz» στο κεφάλι μου… Bye bye, love» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός για τις ώρες στο νοσοκομείο.

«Να πω όμως και αυτό γιατί είναι μια ομολογία που οφείλω να την κάνω. Σε όλη τη διάρκεια και στο ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο, για να είμαι ήρεμος, προσευχόμουν. Έλεγα δηλαδή την προσευχή που λέω κάθε μέρα και στο θέατρο και στο σπίτι μου. Αυτό μου δημιουργεί μια ηρεμία και αυτό πραγματικά με βοήθησε πάρα πολύ», είπε συγκινώντας.
Δείτε εδώ το βίντεο:

newsbomb.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith