Χειρουργήθηκαν με επιτυχία βρέφος και μητέρα που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο στην Κομοτηνή

komotini

Χειρουργήθηκε με επιτυχία από ιατρούς του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης το βρέφος, που χθες Τρίτη (28.05.2024) μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το «Σισμανόγλειο» Κομοτηνής στο Νοσοκομείο του Έβρου, μετά από τροχαίο ατύχημα στην Κομοτηνή.
Το χειρουργείο, μετά το σοβαρό τροχαίο στην Κομοτηνή, αφορούσε σε δυο κατάγματα και στέφθηκε από επιτυχία, ενώ το βρέφος θα συνεχίσει να νοσηλεύεται και να παρακολουθείται για όσο διάστημα κριθεί ιατρικά αναγκαίο.

Σε θάλαμο του Νοσοκομείου Κομοτηνής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και η 30χρονη μητέρα του, που επίσης υποβλήθηκε με επιτυχία για κάταγμα.

zenith

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσε άμεσα στο σημείο του τροχαίου, ενώ γρήγορα αντανακλαστικά επέδειξαν κι όλοι οι συναρμόδιοι.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 13:00 χθες το μεσημέρι έξω από το τρίτο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, όταν δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με το ένα να πέφτει πάνω στην άτυχη μητέρα.

Από τη σύγκρουση, το ένα όχημα «ανέβηκε» στο πεζοδρόμιο, χτύπησε πυροσβεστικό κρουνό και κατέληξε στο παγκάκι, όπου εκείνη την ώρα μεταξύ άλλων κάθονταν η νεαρή μητέρα με το βρέφος της.

Ο παππούς του παιδιού μίλησε στο LIVE NEWS για την κατάσταση υγείας του παιδιού αλλά και την μητέρας.

«Έπεσε το αυτοκίνητο πάνω τους. Καλά είναι. Το έχουν στο νοσοκομείο. Καλά είναι προς το παρόν αλλά χτυπήματα έχουν. Στα πόδια είναι χτυπημένη και το μωρό είναι λίγο στα πόδια. Όχι και τόσο σοβαρά αλλά δεν μπορούν να βγούνε, είναι χτυπήματα, το μικρό είναι στην Αλεξανδρούπολη. Στο καρότσι ήταν, στο καρότσι, κάθονταν στο παγκάκι. Αυτοί οι δύο τράκαραν δύο αμάξια και έπεσε προς την (μαμά) το ένα. Έτυχε αυτό το ατύχημα, είναι δύσκολο».

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith