Άρχισε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

pasxa ekdromeis

Λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς, οι περισσότεροι εκδρομείς θα παρατείνουν για μία ημέρα τις διακοπές τους και έτσι οι περισσότεροι θα γυρίσουν την Τρίτη

Σταδιακά γυρίζουν στην Αττική οι εκδρομείς του Πάσχα. Η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά είναι αυξημένη, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που «ψήφισαν» νησιά για να περάσουν το Πάσχα.

Τα καράβια στον Πειραιά φτάνουν με αρκετούς εκδρομείς και έτσι το Λιμενικό είναι σε πλήρη κινητοποίηση για να κυλήσει ομαλά η κίνηση τόσο στο λιμάνι όσο και στους γύρω δρόμους.

Οι πρώτες καθυστερήσεις στα πλοία
Την ίδια ώρα, καταγράφονται οι πρώτες καθυστερήσεις, με τους υπευθύνους των ακτοπλοϊκών εταιρειών να ενημερώνουν ότι κάποια πλοία θα φτάσουν το λιμάνι έως και με μια ή και μιάμιση ώρα καθυστέρηση.

Παράλληλα, σταδιακά αυξάνεται η κίνηση και στα οδικά δίκτυα, με την Αθηνών – Κορίνθου να εμφανίζει πολύ πυκνή ροή σε ορισμένα σημεία της.

Λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς, οι περισσότεροι εκδρομείς θα παρατείνουν για μία ημέρα τις διακοπές τους και έτσι οι περισσότεροι θα γυρίσουν την Τρίτη.

newsbomb.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith