Αποχώρησε από τον Ναυπακτιακό ο Γιάννης Νταλακούρας

ntalakouras

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Ναυπακτιακού Αστέρα ο Γιάννης Νταλακούρας, ευχαριστώντας την διοίκηση για την συνεργασία.

Μετά και την ήττα από τον ΑΟ Υπάτου, ο έμπειρος τεχνικός και παλαίμαχος του Παναιτωλικού, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Ναυπάκτου.

Αναφέρει στο μήνυμά του ο Γιάννης Νταλακούρας:

Μετά από δύο δύσκολες σεζόν που είχα την τιμή να είμαι προπονητής στην ιστορική ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα, προσπάθησα να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις στους στόχους που είχε θέσει η διοίκηση.

Όσων αφορά την περσινή σεζόν οι στόχοι επετεύχθησαν, παραμονή και κύπελλο. Φέτος έγινε μια μεγάλη προσπάθεια ώστε πέρα από το στόχο της παραμονής η ομάδα να βάλει τις βάσεις με παιδιά φιλόδοξα από την περιοχή. Με στόχο να φτιάξει ένα βασικό κορμό ώστε να είναι βιώσιμη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Ύστερα από ένα δύσκολο πρόγραμμα και τα ατυχή αποτελέσματα πήρα την απόφαση να αποχωρίσω για το καλό της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια. Να προσπαθήσουν με μεγαλύτερο ζήλο να πετύχει η ομάδα το στόχο της.

Η πλευρά του Ναυπακτιακού Αστέρα αναφέρει:

Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή Γιάννη Νταλακούρα για την άψογη συνεργασία και προσήλωση και τον επαγγελματισμό που επέδειξε στην ομάδα μας. Μας χάρισε μοναδικές στιγμές (παραμονή και κύπελλο) και του ευχόμαστε υγεία καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

titormosnet.gr

zenith