Απαντήσεις Παπαναστασίου με «καρφιά» αναφορικά με το ταρτάν στο ΔΑΚ Αγρινίου

simvoulio1

Συζήτηση αναφορικά με το ζήτημα της ανακατασκευής του ταρτάν στο ΔΑΚ Αγρινίου έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 27/5.
Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Κώστα Πιστιόλα, Πάνος Καψάλης έθεσε το ερώτημα κάνοντας μάλιστα και αναφορά στην απάντηση που έλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μίλτος Ζαμπάρας σε σχετικό ερώτημά του στη Βουλή.
Το θέμα με την κατάσταση του ταρτάν απασχολεί δεκάδες αθλούμενους καθώς και τα σωματεία του στίβου που το χρησιμοποιούν για τις προπονήσεις τους.
Από μεριάς του ο Γιώργος Παπαναστασίου απάντησε ότι το έργο της ανακατασκευής δεν έχει ενταχθεί ακόμα στο νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, για το λόγο αυτό δεν έχει συμβασιοποιηθεί.
«Σας είπαμε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ότι μιλήσαμε με το γραφείο του υφυπουργού, τον γενικό γραμματέα και άλλους. Για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου έχουμε κάνει πάρα πολλά. Ψάχνετε με αναρτήσεις δικές σας και φίλων σας, διάφορα στα κοινωνικά δίκτυα. Είστε μέλος συλλόγου. Πληρώνει ο σύλλογός σας κάτι στο ΔΑΚ; Στα άλλα αθλητικά κέντρα της χώρας που χρησιμοποιεί πληρώνει; Ναι, πληρώνει. Στο Αγρίνιο δεν πληρώνει. Ότι κάνει ο Δήμος το κάνει δωρεάν. Εσείς στους συλλόγους σας πληρώνεστε. Σε αντιδιαστολή με άλλους δήμους και αθλητικά κέντρα, ο δήμος δεν ζητάει χρήματα. Και εμείς ακούμε μόνο παράπονα. Ακόμα και όταν φτιάξαμε το κλειστό και το κάναμε κούκλα μόλις έσπασε ένα τζάμι, παράπονα. Λες και στα σπίτια μας δεν σπάει τζάμι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.

zenith


googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith