Αλέξης Κουγιάς: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι ιέρεια του metoo»

kougias 1 682x384

“Ο Λάκης Λαζόπουλος ασχολείται και με τα παιδιά μου. Θα έχει πρόβλημα στη ζωή του”, λέει ο Αλέξης Κούγιας.

Νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Αλέξης Κούγιας στο Πρωινό. Ο Λάκης Λαζόπουλοε, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μπήκαν αυτή τη φορά στο στόχαστρό του.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος ασχολούταν 8 χρόνια μαζί μου, με έλεγε κοντό, διεστραμμένο, διεφθαρμένο. Έλεγε ότι η σφαίρα που βρήκε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο θα έπρεπε να είχε βρει εμένα… Ο Λάκης Λαζόπουλος σε όλη του τη ζωή θα έχει έναν φόβο, πώς θα αντιμετωπίζει εμένα όταν συναντιόμαστε. Ευτυχώς γι’ αυτόν και δυστυχώς για μένα, δεν είμαι κοσμικός, τα βράδια δεν γυρίζω στα εστιατόρια στο Κολωνάκι ούτε μετά πηγαίνω βόλτες στο Γκάζι. Εύχομαι κάθε φορά που τον συναντώ να σκέφτομαι αυτά που έζησαν τα παιδιά μου όταν ήταν μικρά. Ο γιος μου ήταν μικρός τότε και μου έλεγε «Πατέρα, αυτός ο ανόητος κάτι είπε κακό για σένα». Ασχολείται και με τα παιδιά μου. Θα έχει πρόβλημα στη ζωή του», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Στη δυστυχία του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη, ο Μπιμπίλας έκανε καριέρα. Εκτιμώ πολύ τον Νίκο Κοκλώνη, είναι και αξιόλογο παιδί. Τι σχέση έχει ο Κοκλώνης με τον Μπιμπίλα; Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι ιέρεια του metoo και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Τώρα που θα αντιμετωπίσει η κ. Αναστασοπούλου τις αγωγές και τις μηνύσεις του Φιλιππίδη, να δω τι θα λένε. Τους ανθρώπους τους κατέστρεψαν και κάνουν καριέρα τώρα ο Μπιμπίλας… Έχουν από 3 σίριαλ ο καθένας, από 10 διαφημίσεις ο καθένας. Είναι ντροπή για την ελληνική κοινωνία», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

zappit.gr

zenith