Αυτή η νύχτα μένει – Ηλιάνα Μαυρομάτη “η Ζέτα με τον Στρατή συνδέονται στα τραύματά τους”

Η.Μαυρομάτη

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, η γοητευτική και ευαίσθητη Ζέτα, βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη σειρά και το ρόλο της.

Για τη δεκαετία του ’80 «έχω δει ντοκιμαντέρ, έχω διαβάσει αρκετά, έχω διαβάσει και το βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή που είναι ο μπούσουλας της σειράς και δίνει πολύ τον τόνο της εποχής, των μπουζουκιών και της επαρχίας. Κρατάω και τις δικές μου αισθήσεις, παρότι ήμουν πάρα πολύ μικρή, έχω μια αίσθηση πως ήταν η εποχή. Υπήρχε ανεμελιά, χαλαρότητα, πληθωρικότητα. Έχω πάει σε μπουζουξίδικο έχω χορέψει και πάνω στα τραπέζια».

zenith

Για το ρόλο της «η Ζέτα μπλέκεται σε μια κακοποιητική σχέση με έναν άνθρωπο που την εκμεταλλεύεται και τη βασανίζει μέχρι που κάποια στιγμή βρίσκει το σθένος και αντιδρά σε αυτό και προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της. Με τον Στρατή συνδέονται στα τραύματά τους, είναι μια σχέση που έχει πορεία. Η Ζέτα, όπως και ο κάθε άνθρωπος, πρέπει να είναι με τον άνθρωπο που θέλει. Η σχέση με τον Στρατή προχωρά, η σχέση με τη Νίτσα διαταράσσεται και αρχίζει σιγά σιγά αυτό το κορίτσι να βρίσκει τη θέση της μέσα σε αυτό τον κόσμο του «Ονείρου». Η Μαρίνα ακόμη καθορίζει τον Στρατή».

Κοινά στοιχεία με τη Ζέτα: «είναι λίγο μπλεγμένο όταν προσεγγίζεις ένα ρόλο, γιατί παίρνεις στα χέρια σου ένα χαρακτήρα και στην προσπάθειά σου να τον ερμηνεύσεις μπλέκονται τα προσωπικά στοιχεία. Οπότε σχεδόν δεν μπορώ να διαχωρίσω που διαφέρω με τη Ζέτα και που μοιάζουμε. Σίγουρα οι συνθήκες της ζωής μας είναι πολύ διαφορετικές, αλλά αισθάνομαι ότι αν βρισκόμουν σε εκείνες τις συνθήκες, πολύ πιθανό να είχα παρόμοιες αντιδράσεις. Στη Ζέτα αγαπώ τις αντιφάσεις της, το δυναμισμό της, την αποφασιστικότητά της στο να διεκδικήσει τον τρόπο που θέλει να ζει, τον τρόπο που συνδέεται με τους ανθρώπους. Είναι ένας άνθρωπος πολύ βαθύς στον τρόπο που συνδέεται και με γοητεύει».

Για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός «η μητέρα μου είχε αρκετές αντιρρήσεις στην απόφασή μου, της βγήκε μια προστατευτικότητα να μην περάσω τις δυσκολίες που είτε πέρναγε η ίδια είτε έβλεπε να υπάρχουν. Ο πατέρας μου όχι τόσο».

Για τις προσωπικές της σχέσεις «έχω ζοριστεί ψυχολογικά μέσα σε σχέσεις. Όσο πιο νέος τόσο πιο δύσκολα μπορείς να διαχειριστείς κάποια πράγματα, τοξικές και εξουσιαστικές σχέσεις».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Απόψε στις 22:40. Η Ζέτα και ο Στρατής ζούνε το πάθος τους

Η Βρεττώ παρακολουθεί με δυσπιστία την αλλαγή του Χρήστου, ενώ Εύη και Φωτεινή παλεύουν να βρουν νέες ισορροπίες. Ο Χρήστος από την άλλη έχει πάρει φωτιά. Δίνει μια οριστική απάντηση στον Στέλιο, καθησυχάζει τις κόρες του και ξεκινά μια νέα επαφή με την όμορφη και παράξενη Βάσω. Μια κουβέντα του Μίλτου με τον Αλέξανδρο φέρνει στα χέρια του μια νέα πληροφορία για τον Χρήστο. Κι ενώ η Νίτσα δέχεται τελικά την πρόσκληση του Γιώργη και βγαίνουν επιτέλους μαζί, η παρέα αποχαιρετά το Σήφη και η Ζέτα επιστρέφει στο Αγρίνιο. Έξω από το ξενοδοχείο της περιμένει ο Στρατής.

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith