Αδέρφια μηνύουν τους γονείς τους για βιασμό

bia3

H δικηγόρος του κοριτσιού Δήμητρα Πλαστήρα, ανέφερε ότι τα τρία ανήλικα το 2017 παιδιά της οικογένειας υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση, και άρχισαν σιγά σιγά να αποκαλύπτουν τι έχουν υποστεί από τον πάτερα τους, από μέλος της οικογενείας και του περιγύρου.
Σε μήνυση προχώρησαν δύο παιδιά, 17 ετών το αγόρι και 22 ετών το κορίτσι, τα οποία καταγγέλλουν τους ίδιους τους γονείς τους για σεξουαλική κακοποίηση, όταν ήταν ανήλικοι.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η δικηγόρος του κοριτσιού Δήμητρα Πλαστήρα, ανέφερε ότι τα τρία ανήλικα το 2017 παιδιά της οικογένειας υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση, και άρχισαν σιγά σιγά να αποκαλύπτουν τι έχουν υποστεί από τον πάτερα τους, από μέλος της οικογενείας και του περιγύρου.

Play Video

Το ένα παιδί καταγγέλλει και βιασμό από τον πατέρα και από αρκετούς άλλους ανθρώπους που έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς και κάποιον εντός οικογενειακού περιβάλλοντος και κάποιοι συναναστροφές της οικογενείας σημείωσε.

Δεν τα εξέδιδαν, διευκρίνισε η κ. Πλαστήρα, διοργάνωνε ο πατέρας πάρτι στα οποία βίαζαν τον ανήλικο.

Η μητέρα όπως καταγγέλλει το ένα από τα παιδιά, το έναν βιασμό τον έχει υποστεί ενώπιων της μητέρας. Το αγόρι εξομολογήθηκε τι του συνέβαινε σε προσφιλές του πρόσωπο και στις καταθέσεις του στη ΓΑΔΑ ενώ μάλιστα, όπως ανέφερε η δικηγόρος, δεχόταν απειλές από τη μητέρα να σταματήσει τις καταγγελίες.

Πηγή: skai.gr

zenith