Οι εκκαθαρίσεις στον Ολυμπιακό άρχισαν με Λαλά και θα συνεχιστούν

[355824] europa league 2022 2023 / ΟΣΦΠ ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / eurokinissi)

Η προσπάθεια αποσυμφόρησης στο ρόστερ του Ολυμπιακού άρχισε και θα συνεχιστεί. Ο Κένι Λαλά άνοιξε το χορό λύνοντας το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες την περασμένη Πέμπτη και ήδη είναι σε συζητήσεις με Λανς και άλλες γαλλικές ομάδες εν όψει Ιανουαρίου.
Σύντομα θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις, αφού είναι σαφές πως το ρόστερ είναι υπεράριθμο και ο Μίτσελ θέλει να μειωθεί δραστικά, τόσο για να μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την ομάδα και τις προπονήσεις της, όσο και για να μην επιβαρύνεται ο Ολυμπιακός με την παρουσία παικτών που δεν υπολογίζονται. Κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό να συμβεί τον Σεπτέμβριο, καθώς οι περισσότερες αγορές είχαν κλείσει και δεν υπήρχε χρόνος.

Αυτός που φαίνεται να έχει μετρημένες μέρες στο λιμάνι είναι ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε. Ο 21χρονος Αμερικανός εξτρέμ δεν πρόσφερε τα προσδοκώμενα, ο Μίτσελ είναι σαφές πως δεν τον υπολογίζει και αναμένεται να διακοπεί ο δανεισμός του από τη Μαρσέιγ, με τη Βαγιαδολίδ να αναφέρεται ήδη στον διεθνή Τύπο ως πιθανός προορισμός.
Στην έξοδο φαίνεται πως είναι και ο Λεονάρντο Κούτρης, που προπονείται με τον Ολυμπιακό Β’, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί ο Άρης να πάρει πίσω, ενώ υπήρχαν ακόμη και κάποια σενάρια για επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου στην Ιταλία, τα οποία πάντως δεν έχουν επιβεβαιωθεί.
Το βέβαιο είναι πως επίκεινται αρκετές αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως οι περισσότερες εξελίξεις θα «τρέξουν» στο μεγάλο διάστημα της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

sport-fm.gr

zenith