Συνάντηση της Άννας Μαστοράκου με εκπροσώπους του Σ.Ε.Β. Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος

20241015 ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ΣΕΒΠΔΕ

Την Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου επισκέφθηκαν την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, Αναστάσιος Δασκαλής και Αρετή Μούρτα, με κύριο θέμα την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μέσω καινοτόμων δράσεων και στρατηγικών συνεργασιών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι του Σ.Ε.Β. Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, παρουσίασαν στην Αντιπεριφερειάρχη, στην Προϊστάμενη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αχαΐας, Σοφία Συμεωνίδου και στον Προϊστάμενο του Τμήματος Δημόσιας Υγιεινής της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Δημήτριο Δανίκα, προγράμματα και πρωτοβουλίες στον τομέα της ψηφιακής υγείας (smart HEALTH), με σκοπό την αποτελεσματικότερη παροχή υγειονομικών υπηρεσιών, την παρακολούθηση της υγείας των πολιτών και την έγκαιρη πρόληψη ασθενειών.
Οι εκπρόσωποι του Σ.Ε.Β. Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και να προσφέρουν την τεχνογνωσία τους, σε επιδοτούμενα έργα, σε προγράμματα υποστήριξης-ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων με δυναμικό καινοτομίας και ανάπτυξης ψηφιακών λύσεων στο ευρύτερο οικοσύστημα υγείας, το οποίο αποτελείται από βασικούς παράγοντες τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα.
Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, κατά την ολοκλήρωση της συνάντησης, δήλωσε: «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συνεχίζει να υποστηρίζει πρωτοβουλίες που θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο, την υγεία και την αειφόρο ανάπτυξη, διαμορφώνοντας ένα υγιές περιβάλλον για όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας».



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith