Ζώδια: Οι προβλέψεις για το 2023

zodiaa 252863 360133 type13262

Αναλυτικές προβλέψεις από την αστρολόγο Λίτσα Πατέρα, για κάθε ζώδιο και όσα του «φέρνει» το 2023.

Σύμφωνα με τη Λίτσα Πατέρα, το 2023 «είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός χρόνος. Πρέπει να σοβαρευτούμε, αλλά να μην φοβόμαστε. Μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στην ζωή μας, πρέπει να επωφεληθούμε».

«Πολλές φορές φοβόμαστε για τον πόλεμο, για την ακρίβεια και ένα σωρό άλλα θέματα. Όμως αυτόν τον χρόνο θα ασχοληθούμε περισσότερο από όλα με την κλιματική αλλαγή, που είναι πολύ σημαντική», σημείωσε η αστρολόγος.

«Ο “Αϊ Βασίλης” του ζωδιακού κύκλου, ο Δίας, έχει αποφασίσει να πάει σε δύο ζώδια: στον Κριό και στον Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι πολλά ζώδια θα δουν την ζωή τους να αλλάζει, να βελτιώνεται, αν αναθεωρείται», τόνισε.

«Ο Πλούτωνας που είναι ένας πολύ δυνατός πλανήτης που σου δίνει όλα τα καλά ή σου δίνει πάρα πολλές εμπλοκές, θα μπει για λίγο στον Υδροχόο και στα τέλη Μαΐου θα δούμε τι μπορεί να κάνει».

Όπως είπε η Λίτσα Πατέρα, για τον Κριό το 2023 θα είναι ένα έτος δράσης, για τον Ταύρο οι αλλαγές προ των πυλών απαιτούν προσοχή, για τους Διδύμους θα απαιτηθούν βιαστικές αποφάσεις αλλά θα υπάρξουν και ευκαιρίες, αντίστοιχα για τους Καρκίνους θα υπάρξουν ευκαιρίες, ενώ για τους Λέοντες θα είναι μια χρονιά σημαντικών αποφάσεων.

Για τον Παρθένο θα υπάρξουν αλλαγές αλλά και πολλές υποχρεώσεις, για τους Ζυγούς θα υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις, για τους Σκορπιούς ευκαιρίες για λύσεις, για τους Τοξότες οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν απαιτούν προσοχή, για τους Αιγόκερους και τους Υδροχόους θα υπάρξουν αλλαγές, ενώ οι Ιχθείς θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για το 2023:

zenith