Υπόθεση Γλυκών Νερών: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πατέρας, είναι ξένος

mpampis anagnostopoylos1

Την υπόθεση των Γλυκών Νερών, μετά και την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σχολίασε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης.

« ΟΜπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πια πατέρας (…) είναι ένας ξένος άνθρωπος» τόνισε με αφορμή και τη δήλωση του πατέρα της Καρολάιν ότι δεν θα τον αφήσει ποτέ να δει τη μικρή Λυδία.

«Με την απόφαση του πρώτου βαθμού αν ισχύσει και στο δεύτερο, τα χρονιά που θα εκτίσει ο Αναγνωστόπουλος είναι 19… Μετά την αποφυλάκιση του η Λυδία θα είναι 20 ετών, και τότε θα μπορεί να αποφασίσει μόνη της αν θα τον συναντήσει. Μέχρι τα 18 της, με απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η πατρική ταυτότητα έχει απολεσθεί, κατά συνέπεια δεν έχει καμιά σχέση, δεν είναι πατέρας» εξήγησε ο κ. Χαρμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ,

«Αυτοβούλως οι γονείς της Καρολάιν δίνανε 1.000 ευρώ τα μήνα για να ενισχύσουν το εισόδημα της οικογένειας και έδωσαν και 50.000 ευρώ για το οικόπεδο που αγοράστηκε στο όνομα του κ. Αναγνωστόπουλου» διευκρίνισε εξάλλου ο κ. Χαρμάνης. «Η οικογένεια δεν ενδιαφέρεται για οικόπεδα και χρήματα, αλλά να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα σωστό περιβάλλον η Λυδία» ξεκαθάρισε.

REAL.GRgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith