Ύποπτος άνδρας προσέγγισε μαθητή έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου

mathths

Ανάστατοι είναι οι γονείς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου μετά από ένα συμβάν που έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής έξω από το εν λόγω διδακτήριο.

Όπως είπαν οι γονείς ενός μαθητή της Δ΄ τάξης την ώρα που το παιδί επέστρεφε από τις εξωσχολικές του δραστηριότητες και περνώντας έξω από το σχολείο ένας άνδρας με μούσι ο οποίος βρισκόταν μέσα σε ένα μπλε αυτοκίνητο το οποίο μάλιστα είναι ελαφρώς τρακαρισμένο, προσπάθησε να βάλει το μικρό αγόρι στο αυτοκίνητό του.

Το παιδί έβαλε τις φωνές και έτρεξε κλαίγοντας προς την μητέρα του που το περίμενε μερικά μέτρα πιο πέρα. Επιπλέον ακούστηκε ότι ο εν λόγω το ίδιο προσπάθησε να κάνει και σε μια μαθήτρια γυμνασίου που επίσης περνούσε έξω από το 2ο Δημοτικό, πράγμα βέβαια που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Ωστόσο οι γονείς είναι ανήσυχοι και έκαναν ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να επιστήσουν την προσοχή σε όλους.

Από την πλευρά του σχολείου σήμερα Δευτέρα οι δάσκαλοι ήταν όλοι σε «επιφυλακή» παρακολουθώντας τις κινήσεις γύρω από το σχολείο, χωρίς να διαπιστώσουν κάτι ανησυχητικό. Αυτό βέβαια δεν καθησυχάζει τους γονείς και οι ίδιοι προσπαθούν να είναι πιο προσεκτικοί μήπως δουν κάτι ύποπτο.
420515984 705166631765969 2793088128350716593 n

aixmi-news.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith