Υποψήφιος με τον Συνδυασμό του Δημήτρη Τραπεζιώτη ο Θύμιος Κόσσυφας

Καρτα1

Φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες.
Με την παρούσα ανακοίνωση σας γνωστοποιώ και επίσημα την υποψηφιότητά μου στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2023.
Δηλώνω «παρών» στη μεγάλη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου με τον Δημοτικό Συνδυασμό «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ & ΠΡΑΣΙΝΟ-ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και τάσσομαι στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου κ. Δημήτρη Τραπεζιώτη.
Σε αυτή την καμπή της σύγχρονης αυτοδιοικητικής Ιστορίας που η αλλαγή των αιρετών δημοτικών λειτουργών στον Δήμο Αγρινίου είναι πιο απαραίτητη από ποτέ, ζητώ τη στήριξή σας προκειμένου να σας εκπροσωπήσω στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, με αίσθημα ευθύνης και διαρκή δράση, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο αγώνων και διεκδικήσεων προς όφελος της πόλης, των Κοινοτήτων και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
Στον δρόμο προς τις κάλπες θα ξεδιπλωθεί το περιεχόμενο του προγράμματός μας που αποτελεί προϊόν πολυσυλλεκτικής σκέψης από ανθρώπους του πεδίου, της βιοπάλης και της καθημερινότητας, καθώς και από νέους επιστήμονες που δεν αντέχουν να βλέπουν άλλο την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, την καταστροφή του πρωτογενούς τομέα, τη ραγδαία αύξηση της ανεργίας και την ελεύθερη πτώση της τοπικής οικονομίας.
Φίλες και φίλοι, είμαι ο Θύμιος Κόσσυφας και με τους περισσότερους από εσάς γνωριζόμαστε προσωπικά από την κοινωνική συναναστροφή και τους κοινούς αγώνες. Πολλοί με γνωρίζετε από την πολυετή παρουσία μου στο τοπικό ραδιόφωνο και την αρθρογραφία μου στα τοπικά μέσα, εκφράζοντας απόψεις και προβληματισμούς, πάντα με παρρησία, δημόσια και επώνυμα.
Τα τελευταία 9 χρόνια ο δημαρχιακός θώκος φιλοξενεί έναν Δήμαρχο ο οποίος μπήκε πλέον στο αμείλικτο ζύγι του λαού, εμετρήθη, εζυγίσθη και εβρέθη ελλιποβαρής. Η δημοτική αλλαγή είναι στο χέρι μας και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του έμπειρου αυτοδιοικητικού και υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου, κ. Δημήτρη Τραπεζιώτη, θα ισχυροποιήσει τις Κοινότητες και θα οδηγήσει την πόλη σε τροχιά ανάπτυξης και ευρωστίας. Δεν ξεχνάμε πως όταν οι Κοινότητες του Αγρινίου ήταν ισχυρές οικονομικά λόγω των αγροτικών καλλιεργειών και της κτηνοτροφίας, το Αγρίνιο άκμασε και θεωρούνταν μία από τις σημαντικότερες πόλεις της χώρας.
Ας βαδίσουμε μαζί σε αυτό το προεκλογικό ταξίδι, με τελικό προορισμό την 8η Οκτωβρίου 2023 όπου οι κάλπες θα αναδείξουν τον νικητή των δημοτικών εκλογών, αποκαλύπτοντας τη λαϊκή θέληση για αλλαγή της υπάρχουσας δυστοπικής κατάστασης που έχει δημιουργήσει η συντηρητική Δημοτική Αρχή Παπαναστασίου, δίνοντας εντολή στον Συνδυασμό «Αγρίνιο Ανοιχτό & Πράσινο-Υπερκομματική Συνεργασία» να δημιουργήσει τις υποδομές που χρειάζεται μια σύγχρονη πόλη, το Αγρίνιο του Μέλλοντός μας.

Ευθύμιος Κόσσυφας
Ιδ. Υπάλληλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου
με τον Συνδυασμό του Δημήτρη Τραπεζιώτη.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith