Υποψήφιοι με τον Κώστα Λύρο είναι οι : Σωτηρία (Ρούλα) Σαλαγιάννη, Χρήστος Ζαπάντης, Αθανάσιος Καπνίσης

lirow1

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Σωτηρία (Ρούλα) Σαλαγιάννη συζ. Δημητρίου Ροδάτου, ιδ. υπάλληλος από την Κατοχή.

Σε δήλωσή της η κα. Σαλαγιάννη-Ροδάτου ανέφερε:

«Ως άνθρωπος που έχω βιώσει την ανάγκη για κοινωνική μέριμνα και συμπαράσταση από άνθρωπο σε άνθρωπο και διατηρώντας υψηλό το αίσθημα ευθύνης καθώς και το αίσθημα της ανάγκης για μια κοινωνία αλληλεγγύης, αποδέχομαι την πρόταση του Δημάρχου Κώστα Λύρου να είμαι υποψήφια στον συνδυασμό του .
Τάσσομαι κι εγώ υπέρ του συμφέροντος του Δήμου και του κοινού καλού, που δεν είναι άλλο από την επανεκλογή του.

Ο Κώστας Λύρος είναι άνθρωπος απλός, εργατικός και ακέραιος, με σαφή δείγματα κοινωνικής ευαισθησίας .
Είναι ο άνθρωπος, στον οποίο μπορείς να βασιστείς στα δύσκολα, αφού είναι γνωστή και έμπρακτα καταγεγραμμένη η κοινωνική προσφορά του.

Για το λόγο αυτό θα είμαι κοντά στην προσπάθεια του στις επερχόμενες εκλογές και ζητώ την υποστήριξη σας προκειμένου να συμβάλλω και εγώ στην ανάταση και την πρόοδο του τόπου μας αλλά και για να ενισχύσουμε περαιτέρω, την Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου για στους δημότες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες».
ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ ΡΟΔΑΤΟΥ

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως έμπειρος νεαρός προπονητής, Χρήστος Γ. Ζαπάντης από το Νεοχώρι.
Σε δήλωσή του ο Χρήστος Ζαπάντης ανέφερε:

«Στη μέχρι σήμερα επαγγελματική μου πορεία έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον τομέα του αθλητισμού.

Έχω εργαστεί, μεταξύ άλλων, στις Ακαδημίες του Όμηρου Νεοχωρίου, του Γ.Ο. Μεσολογγίου επί σειρά ετών προπονητής στις δύο πρώτες κατηγορίες της ΕΠΣΑ αλλά και βοηθός προπονητή για μία τετραετία.
Και την στιγμή αυτή είμαι προπονητής των υποδομων της ΠΑΕ Παναιτωλικός και συγκεκριμένα στο τμήμα της Κ17
Πιστεύω στην ομαδικότητα είναι δύναμη για τον τόπο μας για να φτάσει πάρα πολύ ψηλά.

Η συστράτευσή μου με το Δήμαρχο και η υποψηφιότητα μου ήταν μία απόφαση την οποία έλαβα με μεγάλο ενθουσιασμό γιατί και ο Κώστας Λύρος είναι άνθρωπος της ομαδικότητας και βεβαίως πιστεύω στις καινοτόμες ιδέες και στο όραμα του

Κύριο μέλημά μου θα είναι ο αθλητισμός, καθώς πιστεύω ότι η ενασχόληση με τα κοινά πρέπει να γίνεται από ανθρώπους που έχουν εμπειρία στον τομέα αυτό. Αυτές τις γνώσεις μου θέλω να καταθέσω στον τόμο μου, με διάθεση προσφοράς, για να πάμε τον αθλητισμό ψηλά».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΠΑΝΤΗΣ

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Αθανάσιος Καπνίσης από Ρέτσινα.

Σε δήλωση του ο κ.Καπνίσης ανέφερε:

«Λίγες μέρες πριν την οριστική υποβολή των υποψηφιοτήτων και σκεπτόμενος τις παθογένειες και τα προβλήματα του τόπου μου, πήρα την απόφαση να συνταχθώ στο πλευρό του Κώστα Λύρου και να αγωνιστώ στο πλευρό του στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Κώστας Λύρος απέδειξε την παρερχομένη τετραετία ότι μπορεί και θέλει να δώσει λύσεις. Με όραμα και μεθοδικότητα έχει σαφείς στοχεύσεις για το Δήμο του τώρα αλλά και το Δήμο του μέλλοντος, ένα Δήμο καινοτόμο και εξωστρεφή που να παρέχει ευκαιρίες και κίνητρα ανάπτυξης στους δημότες.

Στο όραμα αυτό θέλω να είμαι συνδιαμορφωτής, για το λόγο αυτό ρίχνομαι στον αγώνα! Καλή επιτυχία σε όλους!».
20230826 114128 ΚΑΠΝΙΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΕΤΣΙΝΑgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith