Υποψήφιοι με το Συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις» οι: Στέργιος Tσέπας, Κώστας Νταβαρίνος και Κοσμάς Ζαφείρης

papanastasioy

Υποψήφιοι με το Συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις» είναι οι : Στέργιος Tσέπας, Κώστας Νταβαρίνος και Κοσμάς Ζαφείρης.
«OΣτέργιος Tσέπας είναι συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος και πατέρας τριών παιδιών με μεγάλο ενδιαφέρον για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο Στέργιος καταθέτει την εμπειρία και τη διάθεση να εργαστεί μαζί με την ομάδα μας για το Αγρίνιο που αξίζουμε. Συνεχίζουμε μαζί», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.
τσεπας

«O Κοσμάς Ζαφείρης είναι δημόσιος υπάλληλος και πατέρας 6 παιδιών. Συμμετέχει στο Συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις» με πίστη στις δυνάμεις και το όραμα που μας ενώνει για τον τόπο μας. Συνεχίζουμε μαζί για το Αγρίνιο! Καλή δύναμη Κοσμά».
ζαφειρης

«Ο Κώστας Νταβαρίνος είναι συνταξιούχος αστυνομικός και πολύτεκνος πατέρας. Ο Κώστας συστρατεύεται με την ομάδα του Συνδυασμού «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις» με βαθιά πίστη στις προοπτικές και τις δυνατότητες του τόπου μας. Συνεχίζουμε μαζί για το Αγρίνιο! Καλή δύναμη Κώστα».
νταβαρίνοςgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith