Ύμνοι Πετράκη για Λιάβα: Κρύο αίμα που έχει κάτι μοναδικό, του αξίζει μία ευκαιρία στον ΠΑΟΚ

petrakis4

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Πετράκης, με τον πολύπειρο προπονητή του Παναιτωλικού να μιλάει αναφορικά με την παραμονή του Άκη Μάντζιου στον Άρη, την επιτυχία του Ολυμπιακού στο Conference League και το αντίκρισμα που θα έχει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για τον Γιώργο Λιάβα, ποδοσφαιριστή του στον Παναιτωλικό και μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ.

Για την παραμονή του Άκη Μάντζιου: «Χαίρομαι πολύ για την παραμονή του Άκη Μάντζιου στον Άρη, είναι ένας προπονητής για τον οποίο έχω εκτίμηση, ήμασταν μαζί στη σχολή».

zenith

Για τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Confernce League: «Όταν έχουμε μπροστά μας ομάδες που πετυχαίνουν πράγματα, τότε ανοίγει η όρεξη και για τους άλλους, εύχομαι αυτό να αξιοποιηθεί και από τις άλλες ομάδες και να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για επιτυχίες».

Ενώ για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος: «Παλαιότερα ο Ολυμπιακός ήταν ο ισχυρός, τώρα τα πράγματα έχουν έρθει σε μία ισορροπία και αυτό που βιώσαμε φέτος πιστεύω ότι θα συνεχίζει να επαναλαμβάνεται, δεν ήταν θέμα συγκυρίας, πιστεύω ότι οι ομάδες θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και θα έχουμε εξίσου ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και τα επόμενα χρόνια».
Ενώ για τον Γιώργο Λιάβα, τόνισε: «Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λιάβα, αξίζει την ευκαιρία του ο Γιώργος, έχει κάτι πολύ σπάνιο, η ωριμότητα του και το κρύο αίμα που έχει είναι κάτι μοναδικό. Έχει τρομερή ικανότητα στη λήψη αποφάσεων και με κρύο αίμα , βγάζοντας τρομερή ηρεμία και αποτελεί έναν τρομερό αθλητή. Πρόκειται για έναν πολυθεσίτη παίκτη και πραγματικά έναν πολύ καλό χαρακτήρα. Στην αρχή του έκανα μάλιστα και λίγο… μπούλινγκ για να τον παρακινήσω. Έχει όλα τα προ απαιτούμενα για να πάει ψηλά».

metrosport.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith