Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το AHEPA CUP 2022 Beach Volleyball tournament στην Ναύπακτο

unnamed (3)

Πιστό στο ετήσιο ραντεβού με τη νεολαία και τον αθλητισμό το τμήμα της Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571” διοργανώνει το “AHEPA CUP 2022 Beach volleyball tournament” από 29-31 Ιουλίου. Πρόκειται για μια μοναδική αθλητική εκδήλωση της AHEPA για την Ελλάδα και την Ευρώπη που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Ναύπακτο (9η χρονιά) και αφορά τουρνουά μικτών ομάδων (αγόρι-κορίτσι). Παρ’ότι είναι τουρνουά ανοιχτό σε συμμετοχές για κάθε ηλικία και αθλητικό επίπεδο οι κατά παράδοση οι ισχυρές ομάδες της τελικής φάσης αναμένεται και φέτος να χαρίσουν δυνατές συγκινήσεις σε θεατές και συμμετέχοντες.

Και η φετινή διοργάνωση έχει κάθε επισημότητα, καθώς η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο ΕΟΤ έχουν δώσει την αιγίδα τους, η ΕλληνικήΟμοσπονδία Πετοσφαίρισηςτηνέγκρισή της ενώ αποτελεί συνδιοργάνωση με το Δήμο Ναυπακτίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον αθλητικό σύλλογο Ομόνοια Ναυπάκτου.

Επιπλέον, καθώς η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την ίδρυση της AHEPA στην Ατλάντα των ΗΠΑ (1922-2022), στον τελικό της Κυριακής 31 Ιουλίου (ώρα 19.00) έχει επισήμως προσκληθεί ο αμερικανόςπρέσβης στην Ελλάδα κ Τζορτζ Τσούνης.

Tη Δευτέρα 18 Ιουλίου ξεκίνησε και επίσημα η περίοδος των δηλώσεων συμμετοχής των αθλητών, που αναμένονται περισσότερες και καλύτερες από κάθε άλλη φορά.

Ενημέρωση σχετικά με τις λεπτομέρειες του τουρνουά, μπορεί κανείς να αναζητήσει στην ιστοσελίδατης ΕΟΠΕ αλλά και στην προκήρυξή της διοργάνωσης, όπως έχει δημοσιευθεί στο http://ahepacup.blogspot.com

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο http://ahepacup.blogspot.com (αποστολή της αίτησης στο omonoianafpaktou@gmail.com ή ahepacup@gmail.com) ή στο τηλέφωνο 6972090641, μέχρι την Δευτέρα 25 Ιουλίου και ώρα 15.00

Το καλοκαίρι είναι εδώ, με το βασιλιά των θερινών σπορ το beach volley σε πλήρη δράση και το αθλητικό ενδιαφέρον να μεταφέρεται στη Ναύπακτο.

Εσύ θα συμμετέχεις?googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith