Ξεκινάει στον ΣΚΑΪ το My Style Rocks με την Κατερίνα Καραβάτου

1 my style rocks katerina karavatou

Η πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 17:00
Μας σύστησε αυθεντικές προσωπικότητες που έκαναν αίσθηση στον χώρο της μόδας και όχι μόνο. Το «My Style Rocks», η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή, επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, ανατρεπτική όπως πάντα, με φρέσκες ιδέες και πρόσωπα που διαθέτουν στυλ, άποψη και φαντασία.

Το στυλ θα ροκάρει ξανά στις οθόνες μας και η Κατερίνα Καραβάτου θα το απογειώσει με την επιστροφή της στην τηλεόραση. Δυναμική προσωπικότητα και συνάμα συναισθηματική, με διεισδυτική αντίληψη και ευθύτητα, η δημοφιλής παρουσιάστρια θα βρίσκεται καθημερινά στον ΣΚΑΪ για να ενισχύσει την ψυχαγωγική, απογευματινή ζώνη του σταθμού, φέρνοντας μαζί της την πολύχρονη τηλεοπτική εμπειρία της και όλα όσα την έχουν κάνει ξεχωριστή και αγαπητή.

Η Κατερίνα Καραβάτου θα μας συστήσει τις διαγωνιζόμενες που θα κυνηγήσουν το όνειρό τους, σε ένα project που τολμά να αναδείξει το διαφορετικό και δίνει την ευκαιρία για μια καριέρα στον χώρο της μόδας. Είναι το πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πλευρό τους και με την αμεσότητα που τη χαρακτηρίζει θα τις βοηθήσει να ξεδιπλώσουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τις κάνουν μοναδικές.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που το νέο μου αυτό ξεκίνημα γίνεται μέσα από ένα τόσο δημοφιλές σόου στον ΣΚΑΪ και μου δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσω κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ όσα έχω κάνει μέχρι τώρα! Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να γεμίσουμε τα απογεύματα των τηλεθεατών με στυλ, άποψη, προκλήσεις και χαρά!», δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα.

parapolitika.gr

zenith