Βράβευση της Αθηνάς Παπαχρήστου από την Γενική Συνέλευση των Συνταξιούχων ΟΤΕ Αιτωλ/νίας – Λευκάδας

6b276353e4a8b2299856e37a1b17b84b xl

Με αθρόα συμμετοχή το Περιφερειακό Τμήμα Μεσολογγίου Νομών Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδας του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ πραγματοποίησε την Ετήσια Γενική Συνέλευση του την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ραδιομέγαρου Μεσολογγίου.

Στη συνέλευση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου κ. Στάθης Ανέστης, ο κ. Γεώργιος Αρνής, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και γραμματέας οικονομικού ΑΓΣΣΕ, καθώς και ο Θεόδωρος Μπούρχας, μέλος συντακτικής επιτροπής.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε η βράβευση της κ. Αθηνάς Παπαχρήστου, η οποία δώρισε από το υστέρημά της στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ένα σύγχρονο ασθενοφόρο πλήρους εξοπλισμού. Για την ανιδιοτελή αυτή πράξη της ο κ. Στάθης Ανέστης και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας απένειμε στην κ. Παπαχρήστου μία τιμητική πλακέτα.
ote sinelefsi vravefsi papaxristou 16

Εν συνεχεία τέθηκαν τα θέματα που αφορούν το συνταξιοδοτικό και το ασφαλιστικό και έγινε ομόφωνη ψήφιση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, ενώ μετά την ολοκλήρωση της συνελεύσεως προσφέρθηκε γεύμα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους μας που για ακόμη μια χρονιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Λένα Μπάρλα

Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτρης Αλευράς
ote sinelefsi vravefsi papaxristou 10

aixmi-news.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith