Βοιωτία: Βρέθηκε πυρίτιδα στο χέρι του 17χρονου που πυροβολήθηκε από αστυνομικό

boiotia nekros

Ραγδαίες εξελίξεις αναφορικά με τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία που σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά καθώς βρέθηκε πυρίτιδα στο χέρι του, κάτι που δείχνει πως πυροβολήθηκε από κοντινή απόσταση.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια εντόπισαν ίχνη πυρίτιδας στο χέρι του 17χρονου και το στοιχείο αυτό θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία ενώ και η ιατροδικαστική εξέταση είχε δείξε πως ο θάνατος είχε προέλθει από τον τραυματισμό της αριστερής τραχηλικής χώρας.

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός για τον πυροβολισμό του 17χρονου
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός για τον πυροβολισμό του 17χρονου στη Βοιωτία. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας για το επεισόδιο με τον πυροβολισμό του 17χρονου μετά από άγρια καταδίωξη στη Βοιωτία, «τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, από τον τραυματισμό της αριστερής τραχηλικής χώρας, στην οποία κατέληξε η σφαίρα από το όπλο του 41χρονου αστυνομικού, επήλθε ο θάνατος του 17χρονου κατά τη διάρκεια της καταδίωξης στην περιοχή του Αλιάρτου Βοιωτίας.

Με βάση την ιατροδικαστική εξέταση, διαπιστώθηκε ότι η βολίδα αρχικά προκάλεσε ένα διαμπερές τραύμα στον αριστερό αντίχειρα και μετά συνέχισε καταλήγοντας στην αριστερή τραχηλική χώρα.

Πρόκειται για ένα τυφλό τραύμα καθώς η βολίδα παρέμεινε κοντά στον αυχένα, στην αριστερή πλευρά του λαιμού. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η βολή πραγματοποιήθηκε σε μικρή απόσταση από το θύμα, ενώ στον 18χρονο δεν διαπιστώθηκαν χτυπήματα στα πλευρά. Ωστόσο είχε εκδορές τριβής στην αριστερή πλευρά του προσώπου του, οι οποίες ενδεχομένως να προκλήθηκαν από την πτώση του θύματος στο έδαφος.

Κλίμα οδύνης στην κηδεία του 17χρονου – Υποβασταζόμενη η μητέρα του, λιποθύμησε ο αδελφός του
Μέσα σε κλίμα οδύνης έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (15.11.2023) στην Αλίαρτο της Βοιωτίας η κηδεία του 17χρονου Ρομά που έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού μετά από καταδίωξη.

Η κηδεία έγινε στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αλίαρτο Βοιωτίας με την σορό του 17χρονου Χρήστου να συνοδεύεται από αυτοκινητοπομπή.

Η μητέρα του ήταν συντετριμμένη και υποβασταζόμενη πήγε στην εκκλησία. Ο αδερφός του που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ δεν άντεξε, έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το ίδιο και μία νεαρή κοπέλα από το περιβάλλον της οικογένειας.

Οι φίλοι και οι συμμαθητές του που ήρθαν να του που τον τελευταίο αντίο ήταν ντυμένοι στα λευκά, ενώ πολύς ήταν ο κόσμος που έδωσε το παρών.

newsit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith