Βιασμός 12χρονης: Ακόμη δυο άνδρες προσήλθαν αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ

viasmos 2048x1297

Ακόμη δυο άνδρες προσήλθαν αυτοβούλως την Τετάρτη στην ΓΑΔΑ για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι δυο άνδρες ηλικίας 53 και 33 χρονών ανέφεραν πως είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, πλην όμως, ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο. Αφού εξετάστηκαν ενόρκως αποχώρησαν ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Στο μεταξύ σοκάρουν ακόμη και την ειδική παιδοψυχολόγο της αστυνομίας τα όσα αποκάλυψε η 12χρονη από τα Σεπόλια στην τέταρτη κατάθεσή της για τα όσα βίωσε στα χέρια των βιαστών της.

Αναγνώρισε κι άλλους

Νέο κύκλο συλλήψεων ανοίγει με τα όσα περιέγραψε στη νέα του κατάθεση το 12χρονο κορίτσι, παρουσία της ανακρίτριας που χειρίζεται τη σοκαριστική υπόθεση, της παιδοψυχολόγου και ενός αστυνομικού.

Το παιδί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναγνώρισε τουλάχιστον τρία νέα πρόσωπα, τρεις άνδρες που την κακοποίησαν σεξουαλικά.Πρόκειται για ανθρώπους υπεράνω πάσης υποψίας, από 30 έως 50 ετών. Τα ραντεβού της φρίκης έγιναν στην Αθήνα.

Νέος κύκλος συλλήψεων

Οι αστυνομικοί έδειξαν στο μικρό κορίτσι φωτογραφίες ανδρών για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι την εκμεταλλεύτηκαν έναντι αμοιβής. Η νέα, πολύωρη κατάθεση του παιδιού έγινε σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

Συχνά ξεσπούσε σε λυγμούς και συνέχιζε όταν ανακτούσε τις δυνάμεις του. Αν και είναι μόλις 12 ετών, είναι ξεκάθαρη στις απαντήσεις που δίνει.

Σε αυτό βοηθά και η πολύ καλή σχέση που φαίνεται πως έχει αναπτύξει όλο αυτό το διάστημα με την παιδοψυχολόγο και τους αστυνομικούς.

newsit.gr

zenith