Βελόπουλος: «Περάσαμε από τη φωτιά και βγήκαμε αλώβητοι» λέει για το 4,49%

kiriakos velopoulos

«Ευχαριστώ» στις Ελληνίδες και τους Έλληνες απηύθυνε ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών του 2023 βάσει των οποίων το 4,49% των πολιτών ψήφισε υπέρ του κόμματός του.

«Ευχαριστούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που τίμησαν και εμπιστεύθηκαν την Ελληνική Λύση. Περάσαμε από φωτιά, περάσαμε από τυφώνα. Μείναμε όρθιοι και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε» ανέφερε αρχικά ο κ. Βελόπουλος.

Στη συνέχεια, διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι «θα συνεχίσουμε να τιμούμε την ψήφο του ελληνικού λαού. Εμείς δεν προδώσαμε κανένα, είμαστε το μοναδικό ελληνικό, πατριωτικό κόμμα. Το αποδείξουμε και θα συνεχίσουμε να το αποδεικνύουμε καθημερινά. Ευχαριστούμε όλους για ακόμα μια φορά από τα βάθη της ψυχής μας».

Ταυτόχρονα, δεν παρέλειψε να δηλώσει την ικανοποίησή τους για τα αποτελέσματα των εκλογών, αφού τα ποσοστά που συγκέντρωσε ήταν διπλάσια εκείνων που έδιναν οι εκτιμήσεις των δημοσκοπήσεων. «Και η απόδειξη του ποιος ηττήθηκε είναι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων» τόνισε αφού «η μεν πρώτη μας έδινε μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές 2,7%, η δεύτερη 2,7%, η τρίτη 2,8%, η τέταρτη 2,6%, η πέμπτη 2,7%. Αυτό αποδεικνύει ότι περάσαμε από τη φωτιά και βγήκαμε αλώβητοι. Γιατί έτσι είναι οι Έλληνες».

Ολοκληρώνοντας ευχαρίστησε για τρίτη και τελευταία φορά τον κόσμο που τον στήριξε.

protothema.gr

zenith