Βαρεμένος για Θανάση Οικόνόμου: Είναι αθλιότητες, να μας πει ο Κασσελάκης τι εννοεί

varemenos

Οργισμένος εμφανίστηκε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρος της επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος, για τους υπαινιγμούς που άφησε ο Θανάσης Οικονόμου για «συναλλαγές» όσον αφορά τον έλεγχο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δεν τον αναγνωρίζω ως πρώην σύντροφο τον κ. Οικονόμου. Προφανώς είναι πολύ διπρόσωπος. Όσα είπε είναι αθλιότητες και θα δώσει λόγο εκεί που πρέπει να δώσει» είπε αρχικά ο κ. Βαρεμένος.

zenith

Συνεχίζοντας, δε, είπε «ο κ. Οικονόμου να πει συγκεκριμένα τι εννοεί. Εγώ βάδισα θεσμικά, αντιμετώπισα δύσκολες υποθέσεις. Στην πολιτική δεν παίζον όλα, εδώ φτάσαμε σε αδιανόητο στάδιο, να μας πει τι εννοεί με τον όρο συναλλαγή; Ο ίδιος μπορεί να ξέρει, να έχει πείρα από αυτά. Εγώ αποτιμώντας τον όρο βλέπω ότι έχει βαρύ φορτίο νομικό και αν υπάρχει δικαιοσύνη θα δώσει την απάντηση. Ο κ. Κασσελάκης να μας πει, εγώ δεν έχω να κάνω τίποτα με τον κ. Οικονόμου, να μας πει τι εννοεί ο κ. Οικονόμου

Δείτε εδώ το βίντεο:

Συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους ο Γιώργος Βαρεμένος έκανε λόγο για «ένα βρώμικο σύστημα που πέντε μέρες πριν τις εκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε χυδαίες επιθέσεις απέναντι σε μια γυναίκα, την κυρία Αχτσιόγλου, που ενορχηστρώνει ο μετεωρίτης Κασσελάκης πατώντας πάνω σε μια βάρκα μισογυνισμού».

«Έχουμε μια αντιπαράθεση αυτές τις ημέρες με έναν επιδειξία αρχηγό, έναν μετεωρίτη που καλεί τα κανάλια να δείξει πόσο ωραία σπίτια έχει στο Κολωνάκι, στις Σπέτσες, στη Νέα Υόρκη. Όλα πίστευα ότι θα ακούσω, όχι και αυτά που άκουσα.Τη μια πάει στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την άλλη στο μουσείο για τον Νίκο Μπελογιάνη» κατέληξε για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Γιώργος Βαρεμένος.

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith