Τζουμάκας για Κασσελάκη: Παρακμή και εκφυλισμός της πολιτικής – Έχει πέραση σε UFO

tzoum.jpg

Τα «πυρά» του κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε σήμερα Παρασκευή (1.9.2023) το πρωί ο επίσης υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Τζουμάκας, χαρακτηρίζοντας τον αντίπαλό του στις εσωκομματικές εκλογές ως «έκφραση της παρακμής και του εκφυλισμού της πολιτικής» που «έχει πέραση σε κόσμο UFO».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Τζουμάκας είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι «στη διαδικασία αυτή παρεμβαίνουν διάφοροι παραγονταραίοι, διάφοροι δημοσιοσχεσίτες, που έχουν εταιρείες, και υποψήφιοι», κάνοντας λόγο για φαινόμενα παρακμής.

«Τι σχέση έχει αυτό με το δημόσιο βίο; Αυτό είναι προσωπικές δημόσιες σχέσεις. Πόσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αυτα τα σόου; Είναι σε ομάδες που λειτουργούν στα μεγάλα κόμματα, αυτά είναι παραμάγαζα, είναι τα απόνερα της πολιτικής, δεν έχουν σχέση με την πολιτική» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζουμάκας και συνέχισε λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ προέκυψε από την κρίση και μπορεί να μην έχει ιδεολογική ενότητα, αλλά έχει κάνει προσπάθεια να έχει πολιτική ενότητα».

«Έχουν σχέση αυτά με πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες; Υπάρχουν ένα σωρό προβλήματα, οι νέοι δεν βρίσκουν στέγη, υπάρχει ανεργία, μια παρακμή, έχουμε το ΑΕΠ του 2009» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι ο… θόρυβος γύρω από το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη είναι κατασκευασμένο φαινόμενο των ΜΜΕ.

Η ατζέντα αλλάζει σε σε σχέση με τα προβλήματα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιο δρόμο πρέπει να επιλέξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με τον κ. Τζουμάκα, ο οποίος είπε ωστόσο ότι το κόμμα θα βγει ενωμένο μετά τη διαδικασία «ανάλογα τις εξελίξεις».

«Έχει πέραση σε κόσμο UFO, καμία σχέση με τους κοινωνικούς αγώνες»
Εξαπολύοντας περισσότερα «πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Τζουμάκας είπε για τη δημοφιλία του ότι «γελάει η κοινωνία. Έχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO, δεν έχει σχέση με τους κοινωνικούς αγώνες και δεν ξέρει για τα συμφέροντα που είναι από πίσω. Από το σύστημα είναι η αναταραχή. Είναι οργανωμένο αυτό. Είναι αυτός δημόσιος βίος;».

Αυτά είναι η έκφραση ενός κόμματος εν κινήσει που έβγαλε αγωνιστές και ριζοσπάστες, αλλά και αυτά τα παρακμαικά φαινόμενα, σύμφωνα με τον κ. Τζουμάκα.

Για τη δική του υποψηφιότητα, ο Στέφανος Τζουμάκας ανέφερε πως έβαλε υποψηφιότητα «για να ξαναγυρίσουμε στην πολιτική, καθώς η προηγούμενη περίοδος δεν είχε σχέση με την πολιτική, αλλά με τον “πολιτικό συνδικαλισμό” και στα χρόνια Τσίπρα.

«Πάω θετικά και απευθύνομαι σε ένα κόσμο με θετικά συναισθήματα για να αλλάξουμε τα πράγματα. Πρώτα η χώρα, τα άλλα δεν έχουν αξία» είπε ο κ. Τζουμάκας.

«Ο Μητσοτάκης κάνει τη βάρδια του, άλλοι αποφασίζουν για τα σοβαρά, όπως για την τιμή του ρεύματος. Πού είναι η κ. Ούρσουλα, πού είναι ο πρωθυπουργός; Πουθενά. Αυτά είναι ήττα της πολιτικής, δεν έχει το τσαγανό να πει πρώτα η πολιτική και μετά το χρηματιστήριο», κατέληξε ο Στέφανος Τζουμάκας.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith