Τσιμιτσέλης: «’Μπιφ’ μεταξύ Κατερίνας & Βάσως δεν υπάρχει»

tsimit

Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη συνάντηση η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».
Ο γνωστός ηθοποιός τοποθετήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει μεταξύ της πρώην συζύγου του, Βάσως Λασκαράκη, και της νυν συντρόφου του, Κατερίνας Γερονικολού, σχετικά με μια θεατρική παράσταση.

Σημειώνεται πως η Κατερίνα Γερονικολού, σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, είπε:

«Με τη Μιμή Ντενίση συνεργαζόμαστε μαζί 14 χρόνια, ήταν η πρώτη μου θεατρική παράσταση στο ‘Άνθος του κάκτου’. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μου έδωσε το τηλέφωνο της Μιμής Ντενίση γιατί πίστευε ότι μου ταίριαζε ο ρόλος. Συναντήθηκα με τη Μιμή για τον ρόλο αλλά δυστυχώς είχε κλείσει με τη Βάσω Λασκαράκη. Όταν έφυγε η Βάσω, με πήρε η Μιμή και μου είπε ‘έλα να πάρεις τον ρόλο που σου υποσχέθηκα’».

Σε αυτό απάντησε η Βάσω Λασκαράκη, λέγοντας:

«Το ‘Άνθος του κάκτου’ ήταν η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο στην Αθήνα. Μετά από εμένα, τον ρόλο τον έκανε η Αθηνά Οικονομάκου και εκεί γνωριστήκαμε. Τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω».

«Δεν έχουν ‘μπιφ’»
Τοποθετούμενος για το θέμα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης λέει:

«Φυσικά και έχω παρακολουθήσει όλο αυτό που έχει γίνει για την παράσταση με τη Βάσω και την Κατερίνα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχει προκύψει ένα θέμα από το πουθενά, χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα. ‘Μπιφ’ μεταξύ Κατερίνας και Βάσως δεν υπάρχει, έχουμε βρεθεί όλοι μαζί».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Αυτήν την στιγμή κάνουμε κακό σε κάποιο θέμα που πιθανότατα υπάρχει εκεί έξω και δεν του δίνουμε χρόνο. Η Κατερίνα δεν πήγε σε κανενός τη θέση. Η Μιμή Ντενίση την κάλεσε να κάνει έναν ρόλο. Η Κατερίνα, όλο αυτό που έχει γίνει, το αντιμετώπισε με προβληματισμό και όχι με χιούμορ».

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith