Τσακαλώτος για Κατρούγκαλο: Ήταν λάθος – Μου κάνει εντύπωση που δεν μου το είχε πει

τσκαλο

Η οικονομία και τα προγράμματα των κομμάτων βρέθηκαν στο προσκήνιο στην εκπομπή “Πρόσωπο με πρόσωπο”. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολίασε τις αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου.

Ουποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναφερόμενος αρχικά για το αν η δήλωση του κ. Γιώργου Κατρούγκαλου είναι κάποια κρυφή ατζέντα, είπε: «Αν είναι κρυφό είναι τόσο κρυφό που για έναν άνθρωπο που ασχολείται ένα χρόνο με το πρόγραμμα δεν το έχω ακούσει, όχι να μπει στο πρόγραμμα, αλλά δεν είχε πέσει καν στο τραπέζι. Εμείς λέμε ότι έχουμε κάνει ένα πρόγραμμα, έχουμε ένα συμβόλαιο με τον λαό. Η λέξη συμβόλαιο είναι μια βαριά λέξη. Είναι δέσμευση κι η δέσμευση είναι ότι ούτε για τους μικρομεσαίους, ούτε για τους ελεύθερους επαγγελματίες θα υπάρχει αύξηση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών. Αυτή είναι η δέσμευσή μας. Και γι’ αυτές τις ομάδες θα υπάρχουν και φοροαπαλλαγές και στα καύσιμα και σε πολλά άλλα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Κάποιος άνθρωπος έκανε ένα λάθος, είπε την άποψή του. Μου κάνει εντύπωση που δεν την είχε πει σε εμένα. Ήταν ένα λάθος. Νομίζω ότι θόρυβος γίνεται για να μην κάτσει η Νέα Δημοκρατία να συζητήσουμε το τι είναι μέσα στο πρόγραμμα», κατέληξε ο κ. Τσακαλώτος.

Πηγή: enikos.gr

zenith