Τρεις βουλευτές από τη Ναυπακτία στην επόμενη βουλή

kalpes 11.jpg

Με την καταμέτρηση της σταυροδοσίας να έχει ξεπεράσει το 90%, αυτή τη στιγμή η Ναυπακτία έχει στην επόμενη βουλή τρείς βουλευτές από την περιοχή της, συνθήκη που δεν έχει προηγούμενο. Ο Θανάσης Παπαθανάσης, που είναι δεύτερος από τη ΝΔ, γνωστός σε όλους στον τόπο, αλλά και οι δύο του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση και παίρνουν τις δύο πρώτες θέσεις. Ο Μίλτος Ζαμπάρας με καταγωγή του πατέρα του από τα Κρυονέρια της ορεινής Ναυπακτίας και ο Γρηγόρης Θεοδωράκης, του οποίου η μητέρα (Κυρίτση) είναι από την Αφροξυλιά!

Ο δήμαρχος Ναυπακτίας, Βασίλης Γκίζας, στο μήνυμά του με αφορμή την εν λόγω εξέλιξη σημειώνει:

“Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές του νομού μας. Ιδιαιτέρως στον νεοεκλεγέντα ναυπάκτιο βουλευτή Θανάση Παπαθανάση και τους έλκοντες την καταγωγή από τη Ναυπακτία Μίλτο Ζαμπάρα και Γρηγόρη Θεοδωράκη.
Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα και μία παραγωγική και δυναμική παρουσία στα έδρανα της Βουλής, πάντα με γνώμονα το καλό της χώρας και του τόπου μας”.

Αντιστοίχως ο Τάκης Λουκόπουλος έγραψε:

“Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους Βουλευτές όλων των κομμάτων που θα εκπροσωπήσουν την Αιτωλοακαρνανία στη νέα Βουλή των Ελλήνων! Όπως έιναι φυσικό είναι ακόμη μεγαλύτερη η χαρά μας, για τους προερχόμενους από την Ναυπακτία Βουλευτές μας!!! Όλοι μαζί θα εργαστούμε και θα συνεργαστούμε, για να ανεβάσουμε τον τόπο μας λίγο ψηλότερα…”

nafpaktosvoice.gr

zenith