Τρεις νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» του Κώστα Λύρου

Υποψήφιος θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Ηλίας Γ. Δημαράς, αγρότης από το Κουτσοχέρι, με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε:

«Στις επερχόμενες εκλογές θα είμαι για πρώτη φορά υποψήφιος, στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Λύρου και του συνδυασμού «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Κυρίαρχο μέλημά μου, να μετουσιώσω την αγάπη που νιώθω για τον τόπο μου σε πράξεις και να συμβάλλω, με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια, στον κοινό στόχο: Να κάνουμε τα χωριά μας να ζωντανέψουν ξανά και αντάξια των ελπίδων μας.

Σας καλώ στον κοινό μας αγώνα γιατί ο Δήμος μας, μας χωράει όλους!

Μας χωράει με τον πλούτο των ιδεών μας, με τη διαφορετικότητα των πολιτικών μας προελεύσεων και με την ποικιλία των εμπειριών όλων μας».
Ηλίας Γ. Δημαράς

Υποψήφιος θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Χριστόφορος Χαραλαμπόπουλος, ιδιωτικός Υπάλληλος από τον Άγιο Θωμά, με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε:

«Συνεχίζω στο πλευρό του Κώστα Λύρου με την ίδια όρεξη και αποφασιστικότητα, διότι πιστεύω ότι η λύση των προβλημάτων του Δήμου μας έρχεται με κοινές σκέψεις και θέληση για διάλογο και δράση.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είμαι εκ νέου υποψήφιος με την «Δημιουργική Ανατροπή», μια δημοτική παράταξη που συνεχίζει να ενώνει και να εμπνέει .

Το μέλλον του Δήμου μας πρέπει να είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας.
Δημιούργημα σκληρής δουλειάς πολλών ανθρώπων.

Σας βεβαιώνω ότι, όλοι εμείς, πρόκειται να δουλέψουμε σκληρά για τον Άγιο Θωμά και συνολικά για το Δήμο μας.

Βάζουμε τον πήχη ψηλά!

Και συνεχίζουμε δυναμικά για ένα καλύτερο αύριο.
Χριστόφορος Χαραλαμπόπουλος

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Εμμανουέλλα Δατσέρη, ελεύθερη επαγγελματίας από το Μεσολόγγι.

Σε δήλωση της η Εμμανουέλλα Δατσέρη ανέφερε:

« Ο Δήμος μας, με τη λαμπρή του ιστορία, οφείλει να χαράξει μια σταθερή και παραγωγική διαδρομή προς το μέλλον.
Ως ενεργός πολίτης με πραγματικό ενδιαφέρον για τη πρόοδο του τόπου μας, αποφάσισα να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών, μου ώστε με κοινή αγάπη και όραμα να επιτύχουμε άξια αποτελέσματα.
Με μεγάλη μου τιμή λοιπόν αποδέχθηκα την πρόσκληση του Δημάρχου μας, Κώστα Λυρου, ενός ανθρώπου δραστήριου και έντιμου με θέληση για έργο και προσφορά, να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να οδηγήσουμε με ήθος και αξιοπρέπεια τον τόπο μας σε περαιτέρω ανάπτυξη και ευημερία.»

Εμμανουέλλα Δατσέρηgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith