Τρεις νέοι υποψήφιοι με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» του Κώστα Λύρου

Ανδρέας Αναγνωστόπουλος

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο Δημήτρης Λιακάκης, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

« Έχοντας πάντα έντονο ενδιαφέρον και έννοια για την πρόοδο της κοινωνίας και του τόπου μας και βλέποντας τις προσπάθειες του Κώστα Λύρου για την ανάπτυξη του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου επέλεξα να ταχθώ στο πλευρό του.

Ο Κώστας Λύρος, ένας άνθρωπος επίμονος και εργατικός με ενσυναίσθηση του γενικού συμφέροντος και της συλλογικής προόδου έκανε σπουδαία βήματα σε θεσμικό επίπεδο, ξεμπλοκάροντας παγωμένα και ακανθώδη ζητήματα που συνιστούσαν τροχοπέδη για το δήμο. Όλα αυτά γιατί ο Κώστας Λύρος και ξέρει και μπορεί να διοικήσει το Δήμο μας με αρχές, συνέπεια και διαφάνεια.

Φιλαλήθης, ειλικρινής και πραγματικός υπηρέτης του δημοσίου συμφέροντος ο Κώστας Λύρος, ήρθε αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις όμως βγήκε νικητής και το πλήρωμα του χρόνου τον δικαιώνει σε όλα τα επίπεδα.

Καλώ τους συνδημότες μου να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου και την επανεκλογή του Κώστα Λύρου δίνοντας του τη δυνατότητα να συνεχίσει το βαρυσήμαντο έργο του και να θέσει τις βάσεις για ένα δήμο πρότυπο ».
Δημήτρης Λιακάκης

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο Ανδρέας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

«Με το αίσθημα ευθύνης που με διακατέχει, απέναντι στους συμπολίτες μου και την αγάπη για τον τόπο μου αποφάσισα να είμαι ξανά υποψήφιος με τον συνδυασμό της
«Δημιουργικής Ανατροπής» και τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο, έναν άνθρωπο έμπιστο άξιο και πάνω απ’όλα τίμιο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα και την προσπάθεια μας για έναν καλύτερο Δήμο για εμάς και τα παιδιά μας».
Ανδρέας Αναγνωστόπουλος

Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι η Αγγελική Παπαδημητροπούλου Φούντα , η οποία σε δήλωση της ανέφερε:

«Πιστεύω στον Κώστα Λύρο, στον άνθρωπο και αυτοδιοικητικό, γιατί η καθαρότητά του, η επιμονή, η υπομονή και η εργατικότητά του είναι οι μέγιστες αρετές και τα «όπλα» σε όσα έχει καταφέρει στο Δήμο και σε όσα θα κατακτήσει στο μέλλον.

Τον στηρίζω και θα τον στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου και το αποδεικνύω εμπράκτως με την εκ νέου υποψηφιότητά μου.

Καλώ τους φίλους και τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια αγωνιούν για το τόπο μας, να ενισχύσουν δυναμικά τη «Δημιουργική Ανατροπή» για το μέλλον και την προοπτική του τόπου μας».

Αγγελική Παπαδημητροπούλου Φούνταgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith