Τρεις ακόμη υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή»

liros kostas

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Δημήτρης Φούντας, ελεύθερος επαγγελματίας και διατελέσας
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αιτωλικού

Σε δήλωσή του ο κ. Φούντας ανέφερε:

zenith

« Με το Δήμαρχο Κώστα Λύρο γνωρίζομαι από παλιά και μας συνδέουν πολλά.
Αποδέχθηκα την πρόταση του να είμαι υποψήφιος μαζί του διότι πιστεύω στην ακεραιότητα του χαρακτήρα του και στο ότι στη σύντομη θητεία του έχει ξεκινήσει σημαντικό έργο ουσίας .

Με τη στήριξή σας και κατά συνέπεια την ψήφο σας, θα μου δοθεί η ευκαιρία να προσπαθήσω για το καλό του τόπου μας».
Δημήτρης Φούντας

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Φίλιππος Κ. Σαβράμης, στρατιωτικός ε.α, Πρόεδρος Τριτέκνων Ι.Π. Μεσολογγίου.

Σε δήλωσή του ο κ. Σαβράμης ανέφερε:

«Η αγνή και άδολη αγάπη για τον τόπο μου με προέτρεψαν να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του Κώστα Λύρου, την «Δημιουργική Ανατροπή».

Σε αυτές τις εκλογές, θεωρώ τον εαυτό μου έτοιμο να παλέψει για τα προβλήματα του Δήμου και να συμβάλλω όσο μπορώ περισσότερο.

Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να σου δίνεται η δυνατότητα να εκπροσωπείς τους συμπολίτες σου και να μάχεσαι για τα συμφέροντά τους. Αυτό κάνω από τη θέση του Προέδρου Τριτέκνων και αυτό θα κάνω και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σας καλώ να με εμπιστευθείτε και να με τιμήσετε με την ψήφο σας».
Φίλιππος Κ. Σαβράμης

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Σπυριδούλα Ντάνου , ελεύθερος επαγγελματίας από το Νεοχώρι.

Σε δήλωσή της η κα. Ντάνου ανέφερε:

« Τα τελευταία 4 χρόνια είμαι δίπλα στο πλευρό του δημάρχου μας Κώστα Λυρου ως συνεργάτης θέλοντας έτσι να μπορώ να είμαι κοντά στα προβλήματα του τόπου και ακόμα πιο κοντά στις λύσεις τους !
Βλέποντας τον προσωπικό του αγώνα αλλά και των συνεργατών του ,δεν μπορώ να απέχω.
Ο δήμος μας έχει όλα τα φόντα και πλέον έχει γίνει η προεργασία για να υλοποιηθούν όλα οσα χρειαζονται για να τον αναδείξουμε.
Γι αυτούς τους λογούς, θεωρώ πως είναι χρέος του κάθε έναν από εμάς να αγωνιστούμε όχι για να είμαστε νικητές αλλά για να βγει νικητής ο δήμος μας .
Ως εκ τούτου θα συμπορευτώ και σε αυτές τις εκλογές στο πλευρό του δημάρχου Κώστα Λυρου .»
Σπυριδούλα Ντάνουgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith