Τρεις ακόμη υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο

Λυρος Κώστας 1

Υποψήφιος θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γιώργος Κάλπης, ελεύθερος επαγγελματίας από το Λεσίνι, με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε:

« Συγχωριανοί μου,
Στις επερχόμενες εκλογές στις 8 του Οκτώβρη έχουμε την επιλογή ο Δήμος μας να συνεχίσει στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
Ο Δήμαρχος Κώστας Λυρος έχει την εμπειρία και τις ικανότητες ώστε να συνεχίσει το επιτυχημένο και πολυεπίπεδο έργο του στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Συντάσσομαι στον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα του.
Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στην Τοπική Κοινότητα Λεσινίου με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή».
Έχοντας διατελέσει Πρόεδρος της
Τ.Κ. Λεσινίου την περίοδο 2006-2010 αναλογίζομαι τις ανάγκες του χωριού μας και γνωρίζω τον τρόπο να αγωνίζομαι καθημερινά διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο.

Το μεγάλο ζητούμενο είναι η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους και δυνατούς στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Λύρου, με ελπίδα και προοπτική για τον Τόπο μας.»
Γιώργος Κάλπης

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Τριανταφυλλόπουλος Κ. Παναγιώτης, ελεύθερος επαγγελματίας από Πεντάλοφο.

Σε δήλωση του ο κ. Τριανταφυλλόπουλος ανέφερε:

«Είναι χαρά, τιμή και ευθύνη η απόφαση να είναι κανείς υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένδειξη αγάπης για τον τόπο μας.
Αγαπώ τη Πεντάλοφο, τον τόπο που ζω και δραστηριοποιούμε επαγγελματικά και θέλω να συνδράμω και εγώ με τις δυνάμεις μου στην πρόοδο και την ευημερία του.
Αυτός είναι και ο λόγος που αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου, Κώστα Λύρου να είμαι υποψήφιος με την «Δημιουργική Ανατροπή».
Ευελπιστώντας σ’ έναν υγιή και έντιμο προεκλογικό αγώνα, βασισμένο στο ήθος αλλά και σε αρχές και θέσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας, ζητώ τη στήριξή σας και εύχομαι καλή επιτυχία σε κάθε συνυποψήφιό μου».
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 20230826 182119(1)

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Δέσποινα Σ. Ταβουλαρη, Μαθηματικός από Άγιο Θωμά

Σε δήλωσή της η κα. Ταβουλαρη ανέφερε:

«Είναι για μένα τιμή και ευθύνη η πρόταση του Δημάρχου, να είμαι υποψήφια στις εκλογές του Οκτωβρίου, την οποία βεβαίως και αποδέχτηκα.

Νιώθω μεγάλη χαρά που θα συμμετέχω στη δημοτική παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» που δυναμώνει συνεχώς, με αξιόλογα πρόσωπα που αγωνίζονται για ένα καλύτερο Δήμο.

Τα τελευταία χρόνια έχει υλοποιηθεί σημαντικό έργο στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και θέλω να προσφέρω και εγώ τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησα στην εκπαίδευση και να τις αξιοποιήσω επ’ ωφελεία της κοινωνίας, που πάντα υπηρετώ, και μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση».
ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 20230826 170518 ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith