Τραυματίστηκε 22χρονος που βούτηξε για τον σταυρό στην Φθιώτιδα

fthiotida

Δεν έλειψαν τα ατυχήματα από τα φετινά Θεοφάνεια, με 22χρονο που βούτηξε για τον σταυρό στη Φθιώτιδα να τραυματίζεται σοβαρά και να διακομίζεται στο νοσοκομείο Λαμίας.
Ο νεαρός που έχει καταγωγή από τη Μαλεσίνα και διαμένει στην Αττική, θέλησε να βουτήξει από την προβλήτα που βρίσκεται στην παραλία σε ύψος 2 περίπου μέτρων από το νερό.

Με τη βοήθεια των υπολοίπων που έπαιρναν μέρος στην τελετή ανασύρθηκε στην παραλία και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι κάτοικοι του Θεολόγου ανέφεραν ότι καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο από τα Καμένα Βούρλα.

Τελικά, με αρκετή ώρα καθυστέρηση, ο νεαρός έφτασε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης. Εκεί διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα και κρίθηκε άμεση η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

«Είναι πολυτραυματίας»
Σύμφωνα με τον πατέρα του, Ανδρέα Καλλέργη, ο νεαρός βρίσκεται σε μια διαδικασία μαγνητικών και αξονικών ακτινογραφιών προκειμένου να διαπιστωθεί η συνολική κατάσταση της υγείας του.

«Κάνουμε μαγνητικές και αξονικές να δούμε τι γίνεται. Είναι στο νοσοκομείο της Λάμιας, έχει χαρακτηριστεί πολυτραυματιάς».

Όπως καταγγέλει ο ίδιος, «το ΕΚΑΒ μετά από έκκληση δύο γιατρών που ήταν εκεί τυχαία, ήρθε μετά από μιάμιση ώρα. Το παιδί μεταφέρθηκε στην Αταλάντη που δεν μπορούσαν να του παρέχουν ούτε πρώτες βοήθειες. Εκτός από τη μιάμιση ώρα το ασθενοφόρο, είναι απαράδεκτο να κάνουν αγιασμό υδάτων σε 30 εκατοστά νερό και με μια ξύλινη εξέδρα».

megatv.com

zenith